Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Zet je schrap, Weegschaal!

Street Style - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2019/2020 : Day Three
Edward BerthelotGetty Images

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

aas-van-zwaarden-tarot-kaart
Tarotkaartstavoorstap

Ram: Aas van Zwaarden

Ram, jij trekt vandaag de Aas van Zwaarden: Gefeliciteerd! Een plotselinge en gouden ingeving komt jouw kant op! Zwaarden staan voor denken. Je zit misschien al een tijdje met een probleem en het lukt je echt niet om tot een oplossing te komen. Tot je ineens een ingeving krijgt. Alle puzzeltjes vallen zomaar op de plek. Ineens voel je je Willie Wortel de uitvinder en gaat je lampje intens gloeien. Laat het tot je komen en verwonder je!

gerechtigheid-tarot-kaart
Tarotstapvoorstap

Stier: Gerechtigheid

De kaart Gerechtigheid is deze week voor jou, Stier. Het recht zal zegevieren. Een heerlijke kaart van oorzaak en gevolg. Een wegwijzer. Heb jij er niet heel hard voor gevochten? Als jij gedaan hebt wat nodig is, zal zich dat uitbetalen in goed karma. Wat je gezaaid hebt zal je ook oogsten en je mag daar nu de vruchten van plukken. Deze kaart fluistert je zachtjes in je oor: ‘Wees niet bang stier, je krijgt gerechtigheid, het komt allemaal goed.' Hoe mooi is dat? Zalig toch.

ridder-staven-tarot
tarotstapvoorstap

Tweelingen: Ridder van Staven

Tweelingen, jij trekt deze week Ridder van Staven. Deze kaart steekt je een hart onder de riem. Heb jij moeite met zaken afronden? Je beloften nakomen? Als jij je niet laat afleiden en vol passie en hartstocht je werk doet, bereik je fluitend je doel. Je bent immers heel betrouwbaar en komt je verplichtingen na. En je houdt zeeën van tijd over voor je andere passies. Pak de reisgids er maar bij en plan je volgende reis naar de zon. Wat wordt het? Egypte, Bali of Dubai?

Art, Prophet, Painting, Illustration, Miniature,
tarotstapvoorstap

Kreeft: Koningin van Bekers

Kreeft, jij trekt de Beker Koningin. Je voelt alles haarfijn aan. Zelfs van tevoren, maar je gaat daar echt niet mee te koop lopen. Jouw planning voor deze maand is tiptop in orde en jij voelt je ook emotioneel supergoed. Andere mensen vragen zich af wat er met je aan de hand is, maar kunnen er niet echt hun vinger op leggen. Laat ze maar denken, je houdt het gewoon lekker allemaal voor jezelf. Jij weet gewoon precies wat er aan de hand is. Je zult nog verbaasd zijn hoe spot on je bent.

Illustration, Art,
Tarotstapvoorstap

Leeuw: Negen van Pentakels

Goed óf slecht nieuws voor de Leeuw, jij trekt de kaart Pentakels 9, de Heer van Winst! “What goes around comes around” is hier helemaal van toepassing. Dat wat je gegeven hebt, krijg je terug! Je hebt er hard voor gewerkt om het allemaal de moeite waard te maken. Maar doe niet alles alleen maar voor jezelf. De kaart vraagt je ook een keer je vriendin je onvoorwaardelijke hulp te bieden bij de organisatie van dat vervelende verjaardagsfeestje of bij de oplossing van dat probleem waar ze alleen niet meer uitkomt, zonder dat je je er zelf iets voor terug verwacht. Want nu weet je het, het komt altijd weer bij je terug. En, zeg eens eerlijk, word je er zelf ook niet veel vrolijker van?

Musical instrument, Folk instrument, Indian musical instruments,
Tarotstapvoorstap

Maagd: Drie van Staven

Maagd, jij trekt Staven 3; een echte gelukskaart, bof jij even! Neem je zonnebril maar vast erbij, want er breken zonnige tijden aan. Geen wolkje meer aan de lucht te bekennen. Misschien moet je nog wel wat geduld hebben, maar dan verdwijnen je problemen als sneeuw voor de zon. Alsof dat nog niet genoeg is, zal het financieel gezien ook snel beter gaan. Na een lange en moeizame klim de berg op wordt nu het tijd om ‘je fiets’ aan de wilgen te hangen en languit in de zon te gaan liggen. Je hebt er alles voor gedaan en nu mag je achterover gaan zitten. Ik zeg: ga zalig genieten van je prachtige toekomst, je hebt het verdiend!

keizerin-tarot-kaart
Tarotstapvoorstap

Weegschaal: De Keizerin

Weegschaal, zet je schrap! In de derde week van februari trek jij de kaart van De Keizerin. Dit is het teken dat je alles kunt neerzetten wat je wilt op deze aarde. Je kunt alle overvloed wensen en ontvangen. Daar word je even stil van, hè? Ga helemaal los! Wij zijn vaak geneigd om met een 'vingerhoedje' te gaan staan: doet u maar een paar druppeltjes voorspoed, doet u maar een paar druppeltjes moeiteloosheid, doet u maar een paar druppeltjes innerlijke schoonheid. Nee, je mag zoveel wensen als je wilt. Dus maak je vrij en ga heerlijk de natuur in of sluit je op in de badkamer en wens, wens, wens. Want het is er allemaal voor je.

keizer-tarot-kaart
Tarotstapvoorstap

Schorpioen: De Keizer

Schorpioen, Jij trekt deze week de meest betrouwbare kaart van het tarot deck, namelijk De Keizer. Een oude, wijze man, die je vriendelijk, doch dringend vraagt je verantwoording te nemen. De Keizer leert je dat je met structuur, commitment en volharding altijd zult slagen in het leven. Breng structuur aan in je plannen: een begin, een midden en een eind. En maak het af! Zorg dat je niet afgeleid wordt. Ruim de zaken op of doe ze helemaal de deur uit. Wel een beetje selectief blijven, hoor. Je buren zullen raar staan te kijken als ze je kat en je tandenborstel voor de deur zien liggen.

Illustration, Fictional character,
Tarotstapvoorstap

Boogschutter: De Ster

Lieve Boogschutter, de kaart van De Ster is deze week voor jou. Dit is de kaart van heling en rust. Pfff, even helemaal niets! Maar hij laat je ook zien dat lang gekoesterde wensen nu eindelijk kunnen uitkomen. Verlang jij met alles wat je hebt en bent, naar die echte soulmate, die trouw, lief, leuk en knap is, maar kom je alleen maar slijmerige kikkers tegen, die met hun modderpootjes op je hart stampen? Vrees niet, de prins of prinses op het witte paard zal je binnenkort vinden. En als je daar helemaal nog geen zin in hebt, ga je toch lekker voor die prachtige Gucci-tas, die zo mooi staat bij je pas gescoorde outfit.

zwaarden-zeven-tarot
Tarotstapvoorstap

Steenbok: Zeven van Zwaarden

Steenbok, wat is er met je aan de hand? Wat voelt niet goed? Jouw kaart is de Zwaarden 7. Wees eens eerlijk naar jezelf. Normaal ben je ook voor de duvel niet bang, je hebt ondernemingslust en je kunt je eenvoudig uit vervelende situaties redden, dus gooi het dekbed van je af, spring in de benen en ga actief aan de gang. Concentreer je met aandacht op de taak die op je ligt te wachten en jij weet ook heel goed dat dit een eitje is. Waar wacht je nog op?

ridder-kelken-tarot
Tarotstapvoorstap

Waterman: Ridder van Bekers

Waterman, op jou is deze week de Ridder van Bekers van toepassing. Een knappe vent en hij is ook nog liefdevol, gul met zijn emoties, ondersteunend en teder. Maar je mag ‘m helaas niet voor jezelf houden. Deze knapperd laat jou nieuwe mogelijkheden zien. Je begint je bewust te worden van je emoties of creativiteit en daar mag je ook uiting aan geven. En als met je ziel onder de arm loopt of je durft niet te zeggen wat je denkt, omdat je niemand wilt kwetsen, mag je daar per direct een einde aan maken! Ik zeg: "Maak van je hart geen moordkuil."

oordeel-tarot-kaart
Tarotstapvoorstap

Vissen: Het Oordeel

Vissen, je trekt deze week een prachtige kaart: de kaart van verantwoordelijkheid. Het Oordeel vraagt je om je allerlaatste twijfels overboord te gooien. “Go-go-go”. Laat je niet bang maken door beperkende gedachten of oordelen. Vraag je af of het allemaal wel waar is wat je denkt. Als jij met heel je hart model wilt worden en je gaat ervoor, dan gaat het je lukken. Laat je niet tegenhouden. Ik zie je binnenkort op de catwalk, naast Romee Strijd!

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium (www.mabelvandendungen.nl) en legt elke maand de Tarot op haar youtube channel MabelsTarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Ga dan naar Mabelstarot Online Academy.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie