Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

glamour tarotreading
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram/ Kracht

Hoi lieve Ram. Je trekt in deze derde week van februari de kaart Kracht. Altijd al de ambitie gehad een leeuwentemmer te worden? Dit is je kans. Je hoeft echt niet te solliciteren bij circus Renz. Jij mag thuisblijven en het beest in jezelf temmen. De kaart vraagt je je kracht aan te spreken om je innerlijke beest, je emoties te temmen. Maar niet met brute kracht. Niet door het hele servies door de kamer te gooien, maar met zachtheid en in balans. Dus ga bij de volgende confrontatie niet gelijk schreeuwend uit je dak. Bedenk: Je kunt het ook met beleid aanpakken.

Canidae, Illustration, Carnivore, Art, Felidae, Non-Sporting Group, Painting,
Tarot Stap voor Stap

Stier/ Zeven van Pentakels

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week de kaart Pentakels Zeven. De zaken gaan voorspoedig, maar jij ziet het nog niet. Het gaat voor jou nog niet steeds snel genoeg, mevrouwtje ongeduld. Voor jouw gevoel is het doel nog lang niet in zicht. De vraag “Is dit alles?” popt steeds vaker op. Probeer de dingen eens vanuit een ander standpunt te zien. Bekijk het eens met je roze bril. Heb je er nog geen? Dan zou ik je aanraden er snel eentje te kopen. Zelfs als dingen erg zwart lijken, je kunt ze roze zien! Stel jezelf open voor succes. En geef jezelf dat welverdiende schouderklopje. Je doet het zo goed.

Cartoon, Illustration, Fiction, Fictional character, Plant, Art,
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen/ Zes van Zwaarden

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt deze week Zwaarden 6. Deze zonnige kaart geeft aan dat je gaat reizen, yeah. Hoe mooi is dat? Je gaat prachtige, oogverblindende oorden aandoen. Je hebt een onbewolkte lucht en een rustige zee, dus de reis zal voornamelijk rustig zijn. Pak je reisgidsen en je bikini maar vast van zolder. Maar denk er wel aan je mogelijke problemen en zorgen thuis te laten, die horen niet op zo’n een heerlijke, zonnige plek thuis. Neem vooral jezelf mee. Geniet bewust en met volle teugen van deze onverwachte surprise!

Cartoon, Illustration, Art, Fiction, Painting, Fictional character, Comics,
Tarot Stap voor Stap

Kreeft/ De Ster

Hoi lieve Kreeft. Je trekt deze week De Ster. Dat is een kaart van heling en rust. Maar ook voor lang gekoesterde wensen, die nu eindelijk uit kunnen komen. Wat een verrassing. Verlang jij met alles wat je hebt en bent, naar die echte, trouwe, lieve, leuke en knappe twinflame, maar kom je alleen maar slijmerige Boa’s tegen, die zich onverwachts om je nek slingeren? Kijk vooruit, er is iets heel moois naar je onderweg. Gooi je blinddoek maar vast af en kijk goed om je heen.

Illustration, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Leeuw/ Koningin van Pentakels

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt Koningin van Pentakels, een warme en liefdevolle vrouw, die haar aandacht op het gezin richt. Jij maakt voor iedereen een veilige, gezellige thuishaven, waar je anderen zo verschrikkelijk verwent. Geef je deze week over aan die huiselijke knusheid. Besteed je energie aan familie en je sounding boards. Jij geeft anderen een heerlijk warm en geborgen gevoel en daar geniet je zelf ook met volle teugen van. Ik zeg: tweerichtingsverkeer!

Painting, Art, Prophet, Organism, Miniature, Visual arts,
Le Tarot

Maagd/ Rad van Fortuin

Hoi lieve Maagd. Jij trekt Het Rad van Fortuin. Treuzel niet langer om die ene grote beslissing te nemen! Het kan zijn dat je denkt: ‘Mamma Mia’, wil ik wel dat alles om mij heen gaat veranderen? Wat gaat er gebeuren? Kom ik hier wel goed uit? De kaart zegt dat je gerust de nieuwe weg kunt inslaan. Je mag actie ondernemen en je wensen leven. En het mooie van alles is, het leven brengt je altijd daar waar je moet zijn. Luister goed naar het universum, het praat tegen je en wijst je de weg!

Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal/ Zes van Pentakels

Hoi lieve weegschaal. Jij bent gezegend deze week. Je trekt de Heer van Succes, Pentakels 6. Een kaart vol belofte. Hoe zalig is dat? Alles gaat in deze week smooth, van een leien dakje zo te zeggen. Je bent energiek en enthousiast over alles waar je mee bezig bent. Je bent zeker van je zaak en je hebt zelfvertrouwen. Jij staat stevig met beide benen op de grond. Niemand kan je nog omverblazen. Voor alle investeringen in jezelf mag je nu je beloning opeisen. Hang de slingers maar vast op, nodig je BFF’s uit en zet de champagne in de koeler. Jij mag jouw succes vieren.

Prophet, History, Illustration, Middle ages, Art,
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen/ Ridder van Zwaarden

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt in deze week de ridder op het witte paard, de redder in nood, De Ridder van Zwaarden. Maar je mag er voorlopig alleen nog maar naar kijken. Voor nu kan hij je een steuntje in de rug bieden bij die belangrijke beslissing die je alleen niet durft te nemen. De durf en het zelfvertrouwen van de ridder zullen je steunen en je erdoor heen loodsen. You go, girl! Laat zien dat je de power hebt en in jezelf gelooft! En misschien staat jouw ridder je dan wel toe te juichen met een grote bos rode rozen op de hoek van de straat.

Art, Horse, Working animal, Horse tack, Illustration, Painting, Rein, Bridle, Pack animal, Visual arts,
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter/ De Magiër

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt deze week de Magiër. Ik zeg: Hemels! Jouw eigen Hans Klok in pocketformaat laat je zien dat jij alles kunt “toveren” wat jij maar wilt. Je bent de zendmast tussen hemel en aarde. Wanneer heb je meer kans dat je die mooie, positieve sprookjesprins aantrekt? Als je blij bent of als je gezicht op zeven dagen onweer staat. Juist! Zo binnen, zo buiten! Je kunt net als Harry Potter alles creëren wat je maar wilt. Probeer het maar eens. Haal je toverstaf van stal en je wensenlijstje uit het stof. Rock it! De wereld ligt voor je open.

Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Steenbok/ De Hogepriesteres

Hoi lieve Steenbok. Halleluja zou Davina Michelle luidkeels zingen. De Hogepriesteres is deze week helemaal tot jouw dienst. Je mag jouw intuïtieve vermogens inzetten. Je ziet, voelt en weet alles. Je hebt X-ray eyes: Je kijkt letterlijk en figuurlijk door iedereen heen. Niets is wat het lijkt! Je mag je wijsheid delen met een ander. Hoe leuk is dat! Zet je hoofd even uit voor deze week. Zoek de stilte op en je krijgt jouw antwoorden zo aangereikt. Vertrouw jouw onfeilbare intuïtie, het is je meest betrouwbare vriend! Ik zeg: BFF!

Art, Glass,
Tarot Stap voor Stap

Waterman/ Acht van Staven

Hoi lieve waterman. Je trekt een heel verrassende kaart: De Staven 8. Er hangt van alles in de lucht. Dat belooft wat! Op dit moment gebeuren er dingen die invloed hebben op jouw leven, misschien komt wel dat geweldige nieuws, die zalige vakantie of die liefdespijlen die richting jouw hart vliegen. Geen uitstel meer, alsjeblieft! Er staan fantastische veranderingen voor jouw deur. Dus leg de rode loper maar vast uit en zet de champagne koud. Het kan deze week weleens heel erg snel gaan allemaal.

Line, Parallel,
Tarot Stap voor Stap

Vissen/ Schildknaap van Pentakels

Hoi lieve vissen. Je trekt deze derde week van februari de Pentakels Schildknaap: Deze sombere jongeman in zijn opvallende kleding lijkt alleen maar druk te zijn met zijn pentakel. Hij gaat helemaal op in het bestuderen van het kleine ronde muntje. Hij laat je zien dat er meer in het leven is dan alleen dan studeren en werken. Ontbreekt bij jou op dit moment niet die vurige vlam? Ben jij niet te veel op zoek naar zekerheid? Neem eens een keer een gecalculeerd risico! Wat kan je gebeuren? Boek die tafel bij dat chique restaurant en nodig al je vriendinnen uit!

Cartoon, Illustration, Fictional character, Clip art, Fiction, Art,
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie