Estafette vlog: een dag uit het leven van Kay Nambiar

"Ik ben de allerslechtste vlogger van de wereld"

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende mensen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: presentator, muzikant én model Kay Nambiar.

24 uur met Kay Nambiar

In deze estafette vlog is Kay samen met Glamour's Saskia en Dior's Jacqueline in New York voor de lancering van de nieuwe parfum van Dior Homme. Het is de eerste keer dat Kay Nambiar een vlog maakt, dus het is even wennen voor hem. Hij zegt: "Ik ben de allerslechtste vlogger van de wereld, sowieso van Nederland."

Kay neemt ons mee met zijn keuze over welke outfit hij naar het luxe Dior event moet aantrekken en kiest uiteindelijk voor een net pak. Hij wordt samen met Saskia en Jacqueline vanuit het hotel vervoert naar het Dior event in een prachtige SUV. Na een gezellige avond met een heerlijk diner, moet Kay the day after weer vroeg door voor een shoot. Kay geeft aan een geweldige paar dagen in New York te hebben gehad met onder andere het diner, de lancering van de nieuwe Dior Homme parfum én een helikoptervlucht. Terwijl Saskia en Jacqueline terug naar huis vertrekken blijft Kay nog even een tijdje in New York om familie te bezoeken aan de west-kust.

Wie is Kay Nambiar?

Kay Nambiar is een Nederlandse presentator, muzikant en model. Hij is geboren op 20 juni 1983 (36) en begon zijn carrière in de band Valerius, maar is voornamelijk bekend van MTV, waar hij al sinds 2014 het gezicht van is. Hij presenteert onder andere de Nederlandse MTV awards en MTV sits. Bij de show voert hij gesprekken met bekende celebs uit binnen- en buitenland. In 2014 deed hij mee aan Expeditie Robinson, waar hij uiteindelijk ook de winst haalde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good