HNTM Montell en zijn broer Caine spelen Glamour's 'The Family Quiz'

"We vallen op dezelfde vrouwen"

In Glamour’s gloednieuwe videoserie ‘The Family Quiz,’ beantwoorden bekende Nederlanders vragen met en over hun broer of zus. Denk aan vragen als: wat is het gênantste wat je broer ooit heeft gedaan? Op wie had je zus vroeger een celebrity crush? En waarin verschillen jullie eigenlijk het meest? Dit keer is het de beurt aan Montell en zijn broer Caine.

Montell en Cain van Leijen

Je kent Montell (21) waarschijnlijk van Hollands Next Top Model (HNTM). In seizoen 10 van de modellenwedstrijd ging hij er met de winst vandoor. Hij is daarmee het eerste mannelijke model dat HNTM gewonnen heeft. Caine (23) is de oudere broer van Montell en timmert net als zijn broertje aan de weg om groot model te worden.

The Family Quiz

In deze aflevering van The Family Quiz vragen de twee broers elkaar het hemd van het lijf. Op welk vlak ze het meeste op elkaar lijken? Ze vallen op hetzelfde type vrouw. Je komt volgens Montell al een eind wanneer je mooi en aardig bent - én niet te veel zeikt, want daar heeft hij, net als zijn broer, een hekel aan. Verder vertellen ze wat vroeger dé reden voor ruzie was, of ze nu closer zijn dan toen, wat het rebelste is dat ze ooit hebben gedaan en nog veel meer. Bekijk de video hierboven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good