Estafette vlog: een dag uit het leven van Julia Tan

"Sean past nu op het huis van Britt Scholte en Stefan de Vries"

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende mensen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: Julia Tan.

24 uur met Julia Tan

In deze estafette vlog vertrekt Julia samen met haar vader Humberto Tan vanuit Antwerpen terug naar Nederland. Onderweg stoppen ze even voor een ontbijtje en een snack voor onderweg. Humberto zet Julia af bij het station zodat ze richting Amsterdam kan gaan. Ze gaat naar haar vriend, Sean Demmers, omdat ze later die dag allebei opnames hebben voor een YouTube serie in Hilversum.

Na een lange dag heeft Julia 's avonds een etentje met haar vriendinnen, terwijl Sean denkt dat ze samen gaan eten. Oeps, miscommunicatie, maar Julia besteld even wat te eten voor Sean zodat hij niet meer voor zichzelf hoeft te koken. Julia sluit af op de bank samen met Sean en geeft aan het heel leuk te hebben gevonden om deze estafette vlog te maken.

Wie is Julia Tan?

Julia Tan is geboren op 22 april 2000 (19) en is de dochter van Humberto Tan, die onder andere bekend is van RTL Late Night. Julia heeft in 2015 samen met haar vader meegedaan aan het programma Dance, Dance, Dance, waar ze als derde eindigden. Julia heeft haar eigen YouTube-kanaal waar ze een serie, genaamd TANtoe Muzikaal, op heeft die ze samen met haar vader maakt. In de serie testen ze de muzikaliteit van de gasten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good