Anna Nooshin wordt emotioneel tijdens luistersessie met Yuki

En wij begrijpen wel waarom

image
Justine Leenarts

Glamour’s columnist Yuki Kempees staat vooral bekend als één van de mannen van Kris Kross Amsterdam, maar hij heeft inmiddels ook een grote stap gezet in zijn carrière als solo-artiest. Afgelopen week heeft hij het eerste deel van zijn gloednieuwe album INDY gedropt. De eerste – rauwe – reacties ontvangt hij van verschillende powervrouwen en zijn te zien in zijn gloednieuwe web-serie ‘INDY Studio.’ Naast dat Yuki het album aan zijn gasten laat horen, vraagt hij hen ook het hemd van het lijf over de liefde, emotie, het verleden en de toekomst, onderwerpen die zijn album hebben gevormd.

Gasten Indy Studio

In de video-serie krijgt hij bezoek van zijn grote liefde Lizzy van der Ligt, Monica Geuze, Nina Warink, Dee van de Zeeuw en in de eerste aflevering, Anna Nooshin. Iedereen kent haar natuurlijk als influencer en presentatrice, maar degene die haar langer kennen weten dat zij ook enorm van muziek houdt. “Muziek is echt mijn grote liefde. Ik wou dat ik muzikant had kunnen worden,” vertelt Anna.

Van idee tot product

Met een klein beetje hulp heeft Yuki heeft het album zelf geproduceerd. Iets echt ‘zelf creëren’ is het mooiste wat er is, daar kan Anna met haar content over meepraten. “Het allerleukste is als je iets in je hoofd hebt, en dan die hele reis daar naartoe,” vindt Anna. “Het gaat me nog niet eens om het eindproduct,” vervolgt ze.

Emotioneel interview met Anna Nooshin

Zoals al eerder vermeld, is INDY een heel gevoelig album, en dat komt binnen. “Ik word er helemaal een beetje emo van,” vertelt Anna met de tranen in haar ogen, bij het emotionele nummer ‘Wat Er Is Gebeurd’.

Check hieronder de eerste aflevering van INDY Studio.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur