Glamour's daghoroscoop: dinsdag 25 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je uitstraling is enorm krachtig, alhoewel je zelf misschien niet in de gaten hebt wát je precies uitstraalt. Krijg je te veel ongewenste aandacht? Niet negeren, maar afkappen. Dat werkt.

STIER
21 april-20 mei

‘With a little help from my friends’, is vandaag helemaal van toepassing. Dat opbeurende woord, dat leuke appje of die blijk van belangstelling doen jou en/of de ander goed!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wat je vandaag echt niet kunt gebruiken, is stress. Richt je aandacht naar binnen, adem diep in en vertrouw op je eigen kracht. Kalmte sleept je overal doorheen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je weet wat je onlangs hebt voorgenomen. Verlies die belofte aan jezelf niet uit het oog en blijf er aan werken. En ja, groot(s) denken levert je echt wel iets op. Bewijs is onderweg.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als jij wil praten over dingen die je dwarszitten, doe dat dan. Maar voel je niet verplicht om antwoord te geven als mensen te ver gaan met hun vragen. Jouw privacy gaat voor!

MAAGD
24 augustus-22 september

Belangstelling tonen in anderen is natuurlijk prima, maar pas op dat je niet te hard je best doet. Als er geen fijne respons komt, zegt dat genoeg. Tijd om dat te accepteren…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een dag om je te vermaken en goede herinneringen op te halen met anderen. Ook grappig om te zien wat de een vergeten is en de ander nog weet.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als iemand je steunt of voor je opkomt, is dat natuurlijk heel prettig. Trek je niks aan van de scheve blikken of commentaar van anderen. Iets met jaloezie…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je onvrede wegkopen, of weg-eten, werkt maar heel even en voelt daarna helemaal niet meer zo fijn. Doe iets aan de oorzaak. Je weet zelf waar het vandaan komt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een goed gesprek klaart de lucht en het fijne is: jullie begrijpen elkaar heel goed en het is waarschijnlijk ook niet nodig om er een zwaar gesprek van te maken. Liever niet zelfs!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een dag om te investeren. Misschien letterlijk in spullen, misschien figuurlijk in mensen, ideeën of in jezelf. Intuïtief weet je wel wat het belangrijkst is.

VISSEN
20 februari-20 maart

Op kritiek reageer je vandaag nogal heftig en emotioneel. Je bent niet van suiker, Vissen! Wees eerlijk: over sommige dingen hebben anderen gewoon helemaal gelijk.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good