Glamour's daghoroscoop: woensdag 26 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het moet vandaag lukken om een stap verder te komen. Zet je kennis en ervaring in, maar luister ook goed naar anderen. Tussen de regels wordt veel gezegd.

STIER
21 april-20 mei

Je voelt vandaag uitstekend aan wat je wel en niet moet zeggen en daar mag je uiteraard je voordeel mee doen. Dat kleine gebaar dat je maakt, heeft grote invloed. Well done!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een dag waarin verwarring vrij spel heeft. Logisch dat je daarvan in de stress schiet, maar sla niet door. Als dingen mis gaan, stop dan meteen, kalmeer en begin opnieuw.

KREEFT
22 juni-22 juli

De communicatie is vandaag weer eens allesbehalve perfect. Vooral op de werkvloer kan dat probleem duidelijk worden. Als het even kan: zet afspraken op papier.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe graag je het ook wil; vandaag krijg je waarschijnlijk geen duidelijkheid over een kwestie. En als je wel antwoord krijgt, is het misschien verkeerd of onvolledig. Heb geduld.

MAAGD
24 augustus-22 september

Zaken uitspreken is altijd prima, maar verwacht niet dat je ja te horen krijgt op iets waarop je hoopt. Een vriend(in) heeft goed advies. Wil je dat horen, of ben je nog niet zo ver?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als jij vindt dat je iets moet doen voor iemand, dan moet je dat doen. Maar niet omdat je hoopt er iets voor terug te krijgen. Het klinkt makkelijker dan het is…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij laat je vandaag echt helemaal niks op de mouw spelden en je hebt direct door als anderen niet helemaal eerlijk zijn. Maak je niet druk, jij lacht namelijk het laatst.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het lukt gewoon niet om mooie spullen te negeren. Toch is het geen reden om meteen op die impuls te reageren. Soms is het echt beter om er even over na te denken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent een beetje streng en het valt niet mee om je geduld te bewaren. Als je per se iets wil zeggen, kies je woorden dan heel zorgvuldig. Nog beter als je je vandaag niet uitspreekt…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Let’s talk about love. Alhoewel… jij hebt vandaag genoeg aan je eigen gedachten, herinneringen en fantasieën. Sommige dingen kun je inderdaad beter voor jezelf houden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je voelt heel goed aan wat iemand anders van je wil, maar jij voelt er niks voor om je te laten sturen. Soms is het beter om dat duidelijk te zeggen. En ja, dat kan ook heel vriendelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie