Glamour's daghoroscoop: donderdag 27 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Verschillen tussen jou en iemand anders? Wat voor verschillen? Vandaag worden er bruggen gebouwd, problemen opgelost, nieuwe starts gemaakt. Vooruit kijken dus.

STIER
21 april-20 mei

Heb vertrouwen in kleine dingen, in jezelf, in dat voorgevoel. Dat is op dit moment het belangrijkst. Stap voor stap bereik je je doel. Op jouw tijd en jouw tempo.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is niet erg dat je het allemaal even niet meer weet en dat je je gevoelens overhoop liggen. Logisch, want er gebeurt momenteel behoorlijk veel. Wees zacht voor jezelf.

KREEFT
22 juni-22 juli

Spanningen op de werkvloer blijven de sfeer bepalen, maar dat wil niet zeggen dat jij er niks aan kunt doen. Een flexibele instelling is nu belangrijker dan begrip.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Kijk vandaag wat dieper naar een bepaalde situatie en vraag je af wat jij kunt doen om die te verbeteren. De eerste stap zetten is geen zwakte, maar een teken van kracht.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je je te veel aantrekt van de mening van anderen, blijf jij nergens. Fake it till you make it en stop met pleasen, vragen, afwachten. De tijd is niet geschikt voor wat je wil.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms hoef je maar een piepklein gebaar te maken om grote verbeteringen te laten ontstaan. Wat jij vandaag voor iemand doet, raakt ander dieper dan je vermoedt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je denkt misschien dat iets je in de greep heeft, maar vaak is niet kunnen loslaten het probleem. Vandaag krijg je weer de gelegenheid om hiermee aan de slag te gaan.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ook in de liefde heb je soms geruststelling of bevestiging nodig. Als dat ontbreekt, kunnen je gedachten op de loop gaan en krijgen jaloezie en onzekerheid vrij spel.

STEENBOK
22 december-20 januari

De spanningen lopen inderdaad op, maar je kunt niet alles onder controle houden. Dat blijkt weer eens. Jij hoeft geen partij te trekken en anderen hoeven dat ook niet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Misverstanden spelen wel vaker, maar nu wordt er wel heel erg ingewikkeld gedaan. Als jij het bent: niet doen. Als het iemand anders is: zeg er iets van.

VISSEN
20 februari-20 maart

Andere mensen zijn niet tegen je, Vissen. Trek je lange tenen in, want het is geen drama. Het is gewoon nooit leuk als blijkt dat je het bij het verkeerde eind hebt. Kan gebeuren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie