Glamour's daghoroscoop: vrijdag 28 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Deze dag begint met enorm veel spanning, maar met een beetje (veel) geduld zwakt het in de middag af. Hou desondanks toch rekening met onverwachte gebeurtenissen.

STIER
21 april-20 mei

Het is helemaal niet gek dat je (ineens) zo emotioneel kunt worden, maar als je het niet ziet aankomen, kun je best schrikken van de heftigheid van je gevoelens.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Kijk eens goed; overal lichtpuntjes! Dat wil niet zeggen dat alle problemen als bij toverslag verdwijnen, maar in sommige zaken zit vooruitgang. Hou dit gevoel vast.

KREEFT
22 juni-22 juli

Wow, je hebt een behoorlijk intens weekje achter de rug en je kunt wel wat plezier en ontspanning gebruiken. Zeg ja tegen een avond doorzakken met een (beschikbare) vriendin.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Eerst maar ‘even’ dat ingewikkelde klusje afronden en dan ben je klaar voor het weekend. Geen zin in al drukte? Flink snoeien in je plannen mag, maar dan mis je wel iets leuks.

MAAGD
24 augustus-22 september

Nee, het is geen geluk bij een ongeluk dat iets met een sisser afloopt. Je bent iets te negatief, maar aan eind van de middag kun je dat gevoel eindelijk loslaten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Nee, je hoeft nu inderdaad niet meer te rennen. Beter is het om je krachten te sparen en vanmiddag je kans te grijpen. In de ochtend verspil je je energie.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Praktisch en snel werken hebben vandaag de voorkeur. Al was het alleen maar omdat hard werken afleiding brengt. En jij weet hoe ongelooflijk hard je daar behoefte aan hebt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als jij eenmaal op gang bent, houdt niks je tegen om je doel te bereiken. Echt goed, maar je vergt wel veel van jezelf. Echt veel meer rust nemen is de boodschap voor vandaag.

STEENBOK
22 december-20 januari

In financieel opzicht is het tot nu toe helemaal niet verkeerd gegaan, maar je hebt even geen zin om zo keihard te werken. De liefde is vandaag bijvoorbeeld erg aantrekkelijk.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Luister niet alleen naar je ‘gut feeling’ maar doe er ook iets mee. Je kunt dit op ieder gebied inzetten: financiën, vriendschappen, werk, de liefde. Jij zit aan het stuur!

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Het gaat om jou, Vissen. Het betekent niet dat je in alle opzichten je zin krijgt, maar jij bepaalt welke kant een persoonlijke situatie op gaat. Je hart wijst je de goede kant op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie