StukTV's Thomas en zijn broertje Frans spelen Glamour's 'The Family Quiz'

"Het is de eerste keer dat we met z'n tweetjes voor de camera zitten"

In Glamour’s gloednieuwe videoserie ‘The Family Quiz,’ beantwoorden bekende Nederlanders vragen met en over hun broer of zus. Denk aan vragen als: wat is het gênantste wat je broer ooit heeft gedaan? Op wie had je zus vroeger een celebrity crush? En waarin verschillen jullie eigenlijk het meest? Dit keer is het de beurt aan StukTV's Thomas en zijn broertje Frans.

Thomas en Frans van der Vlugt

Je kent Thomas van der Vlugt (27) waarschijnlijk als DJ, YouTuber en presentator. In 2012 begon hij als cameraman bij RTL, maar hij is uiteindelijk doorgebroken met het YouTube-kanaal StukTV, waar hij samen met Stefan Jurriens en Giel de Winter video's voor opneemt. The Family Quiz speelt hij samen met zijn broertje Frans (18).

The Family Quiz

In deze aflevering van The Family Quiz vragen de twee broers elkaar het hemd van het lijf. Het is de eerste keer dat de twee samen voor de camera zitten. "Dat is nog nooit eerder gebeurt, legendary moment. Mama gaat dit filmpje heel vaak terug kijken en aan anderen laten zien denk ik," zegt Thomas.

Ze stellen veel uiteenlopende vragen aan elkaar. Zijn zij nu closer met elkaar dan dat ze vroeger waren? Wie van de twee broers is de ideale schoonzoon? Waar kan Thomas niet zonder leven? En nog véél meer. Ben je benieuwd naar de antwoorden van de twee broers? Check dan de nieuwste aflevering van The Family Quiz hierboven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good