Glamour's daghoroscoop: zaterdag 29 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Op deze schrikkeldag die je er zomaar gratis bijkrijgt, ga jij eens flink met geld rollen. Reden? Je hebt die items gewoon nodig voor je werk. Je moet er toch succesvol uitzien? Nou dan!

STIER
21 april-20 mei

Weekendje weg? Als het kan: doen! Je accu opladen is echt geen overbodige luxe. Zorg er in ieder geval voor dat je vooral doet waar jij zin in hebt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je niet lekker in je vel zit, hoef je niet te zwelgen in dat gevoel, maar het is ook niet handig om te doen of er niks met je aan de hand is. Dat komt als een boemerang terug.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een dag om te genieten! Pluk de dag, bak een taart, kook iets bijzonders, ga naar de sauna, de kapper of ga shoppen. Hoe vaak kun je een schrikkeldag nou vieren?!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Of iemand nou sorry zegt of je alsnog gelijk geeft: vandaag word je erkend. En dat voelt enorm goed. Geniet van je overwinning en gooi er daarna een schep zand over.

MAAGD
24 augustus-22 september

Enerzijds voel je je enorm aangetrokken tot iemand, anderzijds kan het met veel tegenstrijdige gevoelens gepaard gaan. Dat je geen beslissing kunt nemen, is niet gek.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het moet groots, het moet intens en vooral hartstochtelijk zijn. In minder heb je eigenlijk geen interesse. Beoordeel je lief op zijn/haar gedrag en niet op woorden.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een mooie dag voor de liefde en om dat ene kleine dingetje uit te spreken. Doe nou maar, want jij zit er gewoon nog steeds te veel over in en dat moet de wereld uit.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Waarom zou je niet toegeven aan die impuls of uitnodiging? Letterlijk in beweging komen ,is de boodschap. Uitwaaien, klussen of sporten; daar knap je van op.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is tijd om de bloemetjes een flink buiten te zetten en plezier te maken. Maak je geen zorgen over het werk dat je nog moet doen; dat blijft namelijk rustig liggen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Laat je leiden door je gevoel, maar spreek en handel met je verstand. Sommige mensen zoeken de grens van je geduld op. Ervan weglopen is vandaag geen slecht idee.

VISSEN
20 februari-20 maart

Altijd fijn om uitgebreid bij te kletsen met mensen die belangrijk voor je zijn. En van dat leuke nieuwtjes, stijgt je humeur meteen naar grote hoogte. Dit wordt jouw dag!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie