Glamour's daghoroscoop: zondag 1 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een perfecte dag om het rustig te houden en je aandacht wat meer naar binnen te richten. Ook fijn om even contact op te nemen met familieleden. Een bezoekje is altijd welkom.

STIER
21 april-20 mei

Maak je niet druk over bijzaken, wind je niet op over het gedrag van anderen en weiger te piekeren! De meeste dingen komen echt op hun pootjes terecht.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Iedereen maakt fouten, Tweelingen. Maar waarom wind jij je er zo over op? Omdat bepaalde zaken je nog dwars zitten? Zorg dan dat ze worden uitgesproken. Daarna kun je verder.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hoeft vandaag alleen maar goed te kijken en luisteren en je krijgt al antwoord voordat je je vragen hoeft te stellen. Laat je niet verleiden tot een felle, vermoeiende discussie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Soms vallen de puzzelstukjes vanzelf op hun plaats! Dat is vooral fijn omdat het duidelijkheid geeft en er een last van je schouders valt. Niet achterom kijken, want die kant ga je niet op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Verplaats jezelf in de situatie van anderen, dan zie je misschien ook wat je zelf kunt doen om een situatie te verbeteren. Spijt van een opmerking of daad? Sorry zeggen mag altijd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Er zijn van die dagen dat je jezelf in de weg zit en struikelt over je eigen verwachtingen en wensen. Je kunt anderen niet veranderen, dus geef jezelf een royale dosis ‘self-love.’

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De liefde verloopt vandaag heel gunstig en jullie zitten weer op dezelfde golflengte. Nu moet het lukken om die ene vraag te stellen waarmee je al een tijdje rond loopt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je kunt op dit moment helemaal niks met vage beloftes en onduidelijkheid. Sterker nog; het maakt je boos. Begrijpelijk, maar pas op dat je niet tegen de verkeerde personen uitvalt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Met zoveel accent op liefde, plezier en gezelligheid, kan dit een topdag worden. Maar: je uitstraling is ook heel krachtig. Daardoor vinden sommigen het moeilijk om je te benaderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Familiedag? Zoals wel vaker het geval is, kunnen er irritaties opspelen tussen jou en bepaalde mensen. Laat je niet uit je tent lokken, Waterman. Het is de moeite niet waard.

VISSEN
20 februari-20 maart

Opmerkingen die je er zomaar uitfloept, landen niet op een zacht plekje, Vissen. Denk na voor je iets roept, want het is immers niet je bedoeling om iemand te kwetsen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie