Glamour's daghoroscoop: maandag 2 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Onbewust zeg of doe je iets waardoor er beweging ontstaat in een situatie. In één klap verandert de sfeer. Ach; het is soms goed dat er een doorbraak plaatsvindt.

STIER
21 april-20 mei

Nog even geduld, Stier. Het moment om in actie te komen, is nog niet aangebroken maar komt nu wel snel dichterbij. Neem het er nog even van en geniet van de relatieve rust.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een drukke dag die later nog voor verwarring kan zorgen als afspraken niet helder zijn. Neem geen risico; dubbelcheck alles en zet belangrijke zaken op papier. .

KREEFT
22 juni-22 juli

Of je nou met je verkeerde been uit bed bent gestapt, vroeg op de dag al lastige mensen tegen het lijf loopt: laat je niet uit het veld slaan als dingen tegenzitten. Het gaat voorbij!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Misschien zit je ergens te veel bovenop, Leeuw. Sommige dingen hebben nog meer tijd nodig en het is niet slim om er nu te veel druk op uit te oefenen. Laat ’t even los.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een scherpe opmerking is zó gemaakt, maar het duurt daarna lang voordat de kou uit te lucht is. Dat kan beter! En: probeer je vandaag niet te veel te ergeren op je werk.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ben je tevreden over je liefdesleven? Houden zo. Niet erg happy? Als je keer op keer teleurgesteld raakt, moet je het misschien toch eens nadenken over de toekomst…

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Kijken, observeren en nadenken. Je mening over iets/iemand geven, kan altijd nog. Bovendien is de kans groot dat je een voorbarige conclusie trekt. Voorzichtig dus.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Ongemakkelijke situaties kun je niet altijd voorkomen, maar je hoeft ze ook niet erger te maken. Geef fouten toe en doe het vanaf nu beter. Ook dat getuigt van kracht.

STEENBOK
22 december-20 januari

Probeer nou niet om alles vandaag af te handelen. Je wil immers niet de halve nacht naar het plafond staren omdat je te druk bent in je hoofd om te slapen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ook al heb je het druk met werk; er is vandaag ook tijd voor leuke dingen. De liefde, een (nieuwe) hobby of een date met een vriend(in.) Het is mooi in evenwicht.

VISSEN
20 februari-20 maart

Stress haalt zelden het beste in mensen omhoog. In plaats van in paniek te raken over een lastige taak of deadline, kun je beter aan de slag gaan. Kalmte gaat je redden!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie