Glamour's daghoroscoop: dinsdag 3 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Langzaam maar zeker begin je door te krijgen hoe je het beste uit een zakelijke situatie kunt halen. Daar moet je inderdaad moeite voor doen en jezelf flink aanpassen, maar het werkt!

STIER
21 april-20 mei

Is je glas half vol of half leeg? De manier waarop je naar een bepaalde situatie kijkt, bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Ja, een positieve instelling werkt écht!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je voelt een bepaalde situatie heel goed aan. Maar wat nu? Het komt een beetje vreemd over als je dat voorgevoel niet kunt uitleggen. Of ben je 100% zeker van je zaak?

KREEFT
22 juni-22 juli

Niet alles eis wat het lijkt en het vervelende is dat je je vinger niet achter een bepaalde situatie krijgt. Er klopt iets niet, maar het bewijs ervoor laat nog een tijdje op zich wachten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Misschien is het niet je beste dag van de week, maar dan heb je ‘m maar gehad. Focus je vandaag op jezelf en sluit je af voor alle drukte om je heen. Dat is nu het beste.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is lastig als je onzeker wordt door de manier waarop anderen je behandelen. Weet je zeker dat je met deze personen te maken wil hebben? Hou de eer aan jezelf!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms breekt het ijs sneller als de sfeer luchtig en gezellig blijft. Helemaal mooi als je ergens overheen kunt stappen. Niet alles is het waard om uitgebreid te analyseren.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als je ergens niet tegen kunt, is het tegen oppervlakkig gekakel. Kap dat soort gesprekken meteen af en kom ‘to the point.’ Zo bepaal jij de koers van een gesprek.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een perfecte dag aan je gezondheid te werken. Wat je eet, is belangrijk. Maar meer bewegen kan ook geen kwaad. Het is een kwestie van beginnen (en volhouden),Boogschutter!

STEENBOK
22 december-20 januari

Ook al weet je precies hoe een situatie moet verlopen; het is belangrijk om te overleggen. Je zin doordrukken lukt nu prima, maar is eigenlijk geen slimme zet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je (t)huis is belangrijk voor je en je kunt slecht ontspannen als er te veel drukte of rommel is. Ontspullen is een hippe kreet, maar wat zou je het kunnen gebruiken!

VISSEN
20 februari-20 maart

Je humeur wordt beïnvloedt allerlei persoonlijke kwesties. Toch is het belangrijk dat je werk en privé goed uit elkaar houdt. Er wordt een professionele houding van je verwacht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie