Glamour's daghoroscoop: woensdag 4 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is fijn dat je zo gewaardeerd wordt op je werk, maar je privéleven komt de laatste tijd wat tlc tekort. Kies vandaag eens voor het laatste. Daar word je blij van!

STIER
21 april-20 mei

Verstand op nul en blik op oneindig. Soms kun je je inderdaad beter van de domme houden en je niet met andermans zaken bemoeien. Niet jouw probleem wat anderen doen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een tijdelijke oplossing is natuurlijk niet ideaal, maar je bent er wel eventjes mee geholpen. Sla een aanbod daarom niet direct af. Misschien is het niet zo gek als het lijkt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Maak vandaag prioriteit van jezelf. Helemaal fijn als je in de gelegenheid bent om een snipperdag te nemen of wat eerder naar huis te gaan. Doe wat goed voelt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je neemt sommige zaken te zwaar op, Leeuw. Vooral als je niet lekker in je vel zit, ga je een piekeren. Je hoeft niet toe te geven aan die blues-stemming!

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is belangrijk om je gedachten onder controle te houden en te leiden. Corrigeer jezelf zodra je merkt dat je wéér begint te piekeren over dat ene onderwerp.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je kunt de mensen om je heen niet veranderen, maar je kunt wel zorgen dat je andere mensen om je heen verzamelt. Stop vandaag geen energie in relaties die je energie opslurpen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij laat je vandaag echt helemaal niks op de mouw spelden en je hebt direct door als anderen niet helemaal eerlijk zijn. Maak je niet druk, jij lacht namelijk het laatst.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Er hangt spanning tussen jou en iemand anders. Het is niet per se vervelend of negatief, maar het leidt je wel af van je werk. Let op je concentratievermogen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij bent iemand met een sterk geweten en je voelt misschien dat je iets verkeerds hebt gedaan of je iemand niet correct hebt behandeld. Het is niet te laat om daar iets aan te doen!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Met die creatieve oplossing sla jij je vandaag door een stressvolle situatie heen. Hoe fijn is het toch als je buiten de lijntjes kunt denken! Wees trots op jezelf, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Soms verdwijnen mensen uit beeld. Als je niet wilt dat dit gebeurt, moet je de ander laten weten hoe belangrijk hij/zij voor je is. Toon je gevoel!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie