Glamour's daghoroscoop: donderdag 5 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Geef de moed niet op en zet desnoods een tandje bij. Je gaat nu niet opgeven! Je kunt vandaag merken dat die gewenste verbetering ontstaat. Wees het voorbeeld!

STIER
21 april-20 mei

Nu jouw heersende planeet Venus in jouw teken komt, gaat alles een stuk makkelijker dan de laatste tijd. Onthoud dat alle begin moeilijk is en dat je geduld moet hebben.

TWEELINGEN

Prima plan om een ingewikkelde situatie te analyseren en je emoties even te parkeren. Als dat lukt, want over sommige dingen kun je echt niet heen stappen. Daarvoor is er teveel gebeurd.

KREEFT
22 juni-22 juli

In je contacten met anderen worden veel zaken vandaag uitvergroot of overdreven. Jullie willen geen van beiden toegeven, en dat zorgt er dan voor dat de situatie muurvast raakt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Laat je vandaag niet ompraten of op andere gedachten brengen, want de situatie zit heel anders in elkaar dan nu bekend is. Je gevoel heeft het bij het rechte eind.

MAAGD
24 augustus-22 september

Langzaam maar zeker wordt duidelijk wat je aan een bepaalde situatie nog kunt veranderen of verbeteren. Zet gerust alle voor- en nadelen eens op papier. Dat helpt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms is het onmogelijk om een keus te maken en moet je je laten leiden door het moment. Dat schuldgevoel is nergens voor nodig, dus laat het je ook niet aanpraten.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het valt niet mee om die hardnekkige gedachten los te laten, maar je lost met piekeren en malen niets op. Afleiding zoeken is vandaag de beste optie.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Of je nu wel of geen geldzorgen hebt; het kan geen kwaad om orde op zaken te brengen en niets aan het toeval over te laten. Jaloezie kan vandaag de sfeer verpesten.

STEENBOK
22 december-20 januari

Er zijn van die dagen dat woorden snel verkeerd overkomen. Zeg vandaag alleen dingen die je echt meent, en niet omdat het van je wordt verwacht. Dat werkt namelijk averechts.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Tegenstrijdige gevoelens maken de situatie behoorlijk lastig. Zolang je verstand en gevoel loodrecht tegenover elkaar staan, kun je geen goede beslissingen nemen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een dag om vooral zoveel mogelijk te genieten en plannen te maken voor het weekend. Laat dat ene probleem even los. Morgen ziet het er misschien heel anders uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie