Glamour's daghoroscoop: vrijdag 6 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ben je verwikkeld in een zeer lastige situatie? Vraag je eerst eens af of jij in je eentje verantwoordelijk bent. Misschien eerst eens afwachten of wat anderen doen?

STIER
21 april-20 mei

Niet alles is het waard om je zo druk over te maken. Als het je lukt om (tijdelijk) wat afstand te nemen van een situatie of persoon, scheelt dat een hoop stress.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De dag begint misschien niet perfect, maar dat wil niet zeggen dat het zo blijft. Sterker nog; het lijkt uiteindelijk een prima dag te worden. Dat voorgevoel klopt waarschijnlijk niet.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je laat er geen misverstand over bestaan dat je niet buigt voor de druk van iemand anders. De ander is net zo koppig, maar jij kunt het gelukkig snel loslaten. De beste strategie!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Verloopt de ochtend nog wat tam, vanaf de middag lukt het uitstekend om leven in de brouwerij te krijgen. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Top, die positieve instelling.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als dingen niet helemaal naar wens gaan, kun je altijd nog terugvallen op je talent om van weinig veel te maken. Onthoud: vandaag is het glas half vol en niet half leeg.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Oei, je trapt zomaar op een paar gevoelige tenen. Als je opmerking echt te ver gaat; bied dan je excuses aan. Het is immers niet je bedoeling om de ander te kwetsen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Werk en privé hoef je niet strikt gescheiden te houden, maar sommige zaken kun je beter niet bespreken op je werk. Denk goed na over wat je wil delen met je baas of collega’s.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je krijgt niet altijd wat je verdient, maar het is wel zo dat groeit waar je aandacht aan geeft. Jij weet zelf wel wie wat meer aandacht verdient en hoe je dat kunt doen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wie zegt dat je nu een beslissing moet nemen of je handtekening moet zetten? Als je meer tijd nodig hebt, heb je gewoon meer tijd nodig. Laat je niet pushen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als dingen niet lekker lopen, onderzoek dan wat je zelf kunt verbeteren. Hoe vervelend het ook klinkt, misschien zie je wel de fouten van anderen, maar niet die van jezelf…

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Niet iedereen die aardig doet in je gezicht, is ook echt je vriend. Je voelt dat waarschijnlijk wel aan. Neem afstand van mensen die te veel energie kosten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie