Glamour's daghoroscoop: zaterdag 7 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Met een positieve instelling bereik je vandaag veel, maar beloof ook geen dingen die je niet kunt waarmaken. Vermijd doemdenkers, somberaars en negatievelingen.

STIER
21 april-20 mei

Hangt er spanning in de lucht, of ben jij de enige die er last van heeft? Voorzichtig! Reageer je niet af op de verkeerde personen, want daarmee maak je het jezelf onnodig lastig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Doe vandaag zoveel mogelijk dingen waar je echt zin in hebt en voel je vooral niet verplicht om anderen te pleasen. Het is ook jóuw weekend en het is voorbij voor je het weet.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een dag waarop het prima lukt om geld uit te geven aan mooie, luxe of dure spullen. Toch is de kans aanwezig dat er een miskoop tussen zit. Bonnen goed bewaren dus.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Waarom zeg je niet gewoon duidelijk wat je nodig hebt van anderen? Mensen kunnen je gedachten niet lezen en je hints zijn niet zo helder als je denkt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Vermoeidheid kan een grote rol spelen. Misschien omdat je een drukke week achter de rug hebt, maar vlak ook niet uit hoeveel energie een bepaalde situatie je nu kost.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Geen vastomlijnde plannen voor het weekend? Bereid je dan maar vast voor, want zowel vandaag als morgen staan in het teken van verrassingen en verandering.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je op zoek bent naar een andere baan, is dit een goede periode om iets passends te vinden. Vergeet niet om je CV weer even te updaten en/of te herschrijven. Creativiteit scoort!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als dingen te mooi lijken om waar te zijn, is dat meestal ook zo. Een beetje voorzichtig zijn, kan geen kwaad. Vooral als er geld mee gemoeid is.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ja, je dacht het zelf misschien ook al dat het een prima dag is om spontaan iets af te spreken met vrienden. Je krijgt van sommige mensen zoveel energie!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Verstand op nul en gewoon doen wat er moet gebeuren. Op dit moment kun je echt niets veranderen aan een situatie. Wat je wel kunt doen? Aan jezelf denken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Hopelijk heb je een aantal zaken goed voorbereid en ga je niet nóg meer werk op je schouders nemen. Let vandaag op details. Ze maken het verschil tussen succes of tegenvaller.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie