Glamour's daghoroscoop: zondag 8 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt vandaag het verschil maken en een situatie de goede kant op sturen. Hoe? Door na te denken over je woorden en je uitstraling. Ook je houding kan soms veelzeggend zijn.

STIER
21 april-20 mei

Je bent niet snel boos, maar je kunt het vandaag ineens helemaal beu zijn. Of het dan nog lukt om je scherpe woorden binnen te houden, is nog maar de vraag.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Vandaag is er kans op misverstanden en vervelende conflicten. Nu je dit weet, kun je maatregelen treffen en jezelf beloven dat je je niet op de kast laat jagen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Maak je niet druk om het vreemde gedrag van sommige personen. Je kunt ze beter negeren dan aandacht geven. Richt je op mensen die wél een positieve instelling hebben.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het gaat er niet om wie er gelijk heeft, maar ga er maar gerust van uit dat jij de grootste kans maakt. Probeer vandaag zo helder mogelijk te zijn en kies je woorden zorgvuldig.

MAAGD
24 augustus-22 september

Verplaats jezelf in de situatie van anderen, dan zie je misschien ook wat je zelf kunt doen om een situatie te verbeteren. Spijt van een opmerking of daad? Sorry zeggen mag altijd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is helemaal niet erg om op een eerdere beslissing terug te komen of van gedachte te veranderen. Jij voelt heel goed wat je op dit moment nodig hebt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De sfeer is misschien een tikje gespannen, maar jij bent een van de mensen die de situatie kan verbeteren. Een flinke dosis humor zorgt ervoor dat het ijs snel breekt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een heerlijke dag om thuis of met familieleden door te brengen. Hoe gezellig het ook is; sommige gespreksonderwerpen kunnen nu beter worden vermeden. Jij weet welke.

STEENBOK
22 december-20 januari

Sommige mensen maken overal een drama van, maar jij laat je er niet door uit het veld slaan. Uiterlijk, want van binnen raakt het je. En misschien ga je dat hardop uitspreken…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Blijf kalm en laat je niet op de kast jagen. Soms is het gewoon heerlijk om je van de domme te houden en te doen of je gek bent. Train je zelfbeheersing!

VISSEN
20 februari-20 maart

Het loopt vandaag allemaal anders dan je had gepland, maar dat hoeft helemaal niet negatief te zijn. Laat deze dag (en de verrassingen) maar over je heen komen en geniet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie