Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Vier van Pentakels

Hoi lieve Ram. Je trekt in deze eerste week van maart De Heer van Kracht. Sportschool? Een knappe, goed geproportioneerde man die dagelijks aan de gewichten hangt? Nee, deze heer wil je laten zien dat je niet te veel waarde moet hechten aan je bezittingen. Het geeft je misschien nu een veilig gevoel, maar het brengt je voor de toekomst niets. Hoe flexibel ben jij als het gaat om je kledingkast of je nieuwe Dior-tas? Een tip van mij is dan ook: wees minder bezitterig. Deel die mooie roze wollen trui met je zusje of leen je auto een keer uit aan je bestie. Je zult zien dat zij ook graag met jou willen delen.

Cartoon, Fiction, Fictional character, Illustration, Art, Comics,
Tarot Stap voor Stap

Stier: Twee van Staven

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week De Heer van Heerschappij, Staven 2. Een belangrijke kaart die nog eens wil benadrukken dat jij ruled over je eigen leven. Jij kunt je dromen leven en je sterkste verlangens realiseren. Ja, jij! Kijk regelmatig naar je gedachten. En als je niet tevreden bent, beslis dan wat je wilt uitnodigen in je leven. Denk daar dan over na! Maak van elke keuze een opzettelijke poging om dichter bij je doel te komen. Ga boodschappen doen in het Universum. En geniet. You rule, you rock!

Cartoon, Musical instrument, Fictional character, Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen: De Geliefden

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt deze week De Geliefden. Ik zeg: Love is in the air! Maar de kaart wil je er ook op wijzen dat jij eerst zelfliefde en eigenwaarde mag ontwikkelen, voordat je dat aan een ander kunt geven. Je kunt alleen de ander een vol hart geven als je zelf een vol hart hebt. Ontwikkel in jezelf complete liefde aan jezelf, aan je baas, je collega’s, je geliefde en je dieren. Aan je werk, je hobby. Laat daarna Cupido zijn werk doen en zijn pijlen op jullie harten richten. Als je even je best doet ligt de liefde voor het grijpen, Tweeling.

Fictional character, Cartoon, Fiction, Poster, Art, Illustration, Comics, Flesh,
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Twee van Bekers

Hoi lieve Kreeft. Je bent deze eerste week van maart een echte mazzelaar! Je trekt de Heer van Liefde, een kaart van gelukzaligheid en wederzijdse liefde met veel enthousiasme, passie en warmte. Alsof dat nog niet genoeg is mag je ook je zelfliefde en zelfvertrouwen nog meer ontwikkelen. Het leven is een groot feest. Bereid je voor op een serenade onder aan je balkon door die onbekende knapperd met de rode roos tussen zijn tanden. Laat je meevoeren naar de dansvloer om heel dicht tegen je geliefde te schuifelen op de nieuwste song van Ed Sheeran. Het is een week om ontzettend dankbaar te zijn voor zoveel overvloed in je leven.

Painting, Art, Poster, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: Vijf van Pentakels

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt De Heer van Zorgen. Ah nee hè, dat wil je niet, toch!? Niet nog meer zorgen! Maar maak je je niet voor niets zorgen? Er zal altijd wel iets blijven om zorgen over te maken. Onthoud, dat wat je aandacht geeft groeit. Dus als je je zorgen maakt over je studieachterstand, zal die alleen maar groter worden! En is dit wel waar of is het verzonnen? Tijd voor actie. Geef die kleine veroordelende kabouter in je hoofd een vrije dag en ga lekker genieten. Laat die studie voor wat het is, pak de trein naar de kust en ga lekker een dagje uitwaaien aan zee, met een bezoek aan die hippe strandtent voor je favoriete drankje.

Stained glass, Glass, Art, Window, Illustration, Modern art, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Tien van Zwaarden

Hoi lieve Maagd. Jij trekt Zwaarden 10. Deze kaart kan wat beangstigend overkomen. Maar niets is minder waar. Er is hoop, licht en vrolijkheid op komst, een nieuw begin. Laat je zorgen zoveel mogelijk los en bedenk je dat overmatig zorgen maken je niets brengt. Ken je de uitdrukking: een mens vreest het meest van het vrezen dat hij vreest!? Deze uitdrukking is deze week op jou van toepassing. Zet dat hoofd van je even stil en geniet van alles om je heen. Pak een zonnebankje en laat de warmte lekker in je huid doordringen.

Art, Musical instrument, Musical instrument accessory, Folk instrument, Illustration, Plucked string instruments, Wind instrument, String instrument, Painting, Idiophone,
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Vijf van Zwaarden

Hoi lieve Weegschaal. Je trekt de Zwaarden 5. Deze kaart wijst op onrust in jouw leven. Misschien voel je je gekwetst. Wil je het liefst de kledingkast van je zus verbouwen, en alle mouwen uit haar blouses en jassen knippen. De ultieme wraak! Bekijk eerst eens je eigen aandeel in de ruzie. Is je communicatie naar haar niet behoorlijk fel? Vraag jezelf af wat hiermee wilt bereiken. Het haalt zeker niet het beste in je naar boven. Laat niet toe dat iemand je zelfvertrouwen naar beneden probeert te halen, houd het hoofd koel en doorrrrrrr. Vrede hangt in lucht!

Cartoon, Illustration, Painting, Fictional character, Fiction, Art,
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Acht van Bekers

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt in deze week de Bekers 8. De Heer van gemakzucht. Je bent misschien niet erg tevreden. Steek dat vervelende onderbuikgevoel de kop op? Ben je verstrikt geraakt in een situatie en je ziet op dit moment geen uitweg. Heb je te lang getrokken aan een dood paard en komt er geen beweging in? Wanhoop niet. De toekomst ziet er namelijk veel rooskleuriger voor je uit. Dus kom van die bank af en steek je energie in een mooi nieuw doel. Richt je kamer opnieuw in of start die cursus, die je al zolang wilt volgen. Met een andere kijk op het leven kun je die gemakzucht ook laten varen, toch?!

Cartoon, Fiction, Illustration, Fictional character, Art, Comics, Games,
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: Negen van Staven

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt deze week De Staven 9. Deze kaart staat voor zelfvertrouwen. Hoe mooi is dat? Je kent jezelf als de beste. Je doet de dingen die bij je passen, je gelooft in jezelf, je ziet dat je ook mindere kanten hebt en je hebt realistische verwachtingen van jezelf. Prachtig! Je mag daar deze week optimaal gebruik van maken. Tijd om de volgende stap te gaan zetten. Ga voor die promotie of vraag je vriendin of ze samen met jou naar die nieuwe sportschool bij jullie in de buurt gaat. Overwin de tegenzin, want diep van binnen weet je dat je dit toch heel graag wilt en dat het goed voor je is. Go get it, girl!

Tree,
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: Vier van Bekers

Hoi lieve Steenbok. De Bekers Vier is een kaart met een kleine speldenprik om je wakker te maken. Neem jij de liefde voor lief? Hoe vanzelfsprekend is jouw relatie met je partner, familie of vriendin? Neem jij nog genoeg tijd voor je geliefden en BFF’s? ‘Aandacht, aandacht, aandacht’. Steek de kaarsjes aan, zoek op Spotify je favoriete playlist op en laat je van je beste kant zien. Jamie Olivier, eat your heart out! Jij kunt niet meer stuk. En zeg ‘ns eerlijk. Wat is er mooier dan je liefde te geven! Wees dankbaar en blij om bemind te worden.

Cartoon, Tree, Illustration, Fiction, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Waterman: De Keizerin

Hoi lieve Waterman. Je trekt deze eerste week van maart de kaart De Keizerin. Zit je? Luister goed! Jij kunt alles bereiken wat je wilt. Je kunt alles wensen en ontvangen, zonder limiet. Dan praat je niet meer hè?! Wij zijn vaak geneigd om met een vingerhoedje te gaan staan: doet u maar een paar druppeltjes voorspoed, doet u maar een paar druppeltjes moeiteloosheid, doet u maar een paar druppeltjes innerlijke schoonheid. Nee, je mag zoveel wensen als je wilt. Ga helemaal los. Dus neem tijd voor jezelf. Sluit je op in de badkamer en wens, wens, wens. Je mag het allemaal ontvangen!

Art, Poster, Painting, Illustration, Style,
Tarot Stap voor Stap

Vissen: Acht van Pentakels

Hoi lieve Vissen. Je start de week met een drafje met Acht van Staven. Acht is het getal van de snelheid en meesterschap. “Go go go”. De zaken komen in een stroomversnelling. Daarom is het tijd om lopende zaken eerst af te ronden, waar je dat kunt: Plak die laatste baan behang in je slaapkamer of bezoek eindelijk je lieve omaatje, voordat haar koekjes slof zijn geworden. Maar start geen nieuwe dingen. Houd je energie in de gaten en sloof je niet te veel uit. Houd gas op de plank en racen maar!

Line, Parallel,
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie