Glamour's daghoroscoop: maandag 9 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

De lat ligt nog steeds hoog en er wordt veel van je verwacht op je werk. Vandaag maak je de balans op en wordt helder wat goed is en wat beter kan.

STIER
21 april-20 mei

Kies je voor jezelf of pas jij je toch aan en wil je anderen een plezier doen? Misschien kan het allebei! Daarvoor moet je wel eerlijk zijn en zeggen wat jij belangrijk vindt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het valt niet mee om alle ballen in de lucht te houden, maar toch heb je dat de laatste tijd onophoudelijk geprobeerd. Met wisselend succes en vandaag neem je daar een besluit over.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je gedachten onder controle houden, valt vandaag niet mee. Hoeft ook niet!Go with the flow; misschien krijg je een nieuw idee om een oude kwestie op te lossen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Neem de tijd (lees maak tijd vrij) om aan je financiën te werken. Ja, daar valt belastingopgave ook onder. Hoe sneller je dat achter de rug hebt, hoe beter.

MAAGD
24 augustus-22 september

Relationship-goals staan al een tijd op de eerste plaats en het is je niet in de koude kleren gaan zitten. Zoveel veranderingen, nieuwe inzichten en emoties. Kun je een knoop doorhakken?

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Of het roer radicaal om moet, weet jij zelf het beste, maar je kunt nu wel een tussentijdse analyse maken. Voorop staat dat jij je goed (of beter) moet voelen. De rest komt later.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Is het te druk? Kom je nauwelijks nog aan jezelf toe en heb je steeds vaker het idee dat je wordt geleefd? Dan is het tijd om daar verandering in aan te brengen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Wat je ook zegt, doet of kiest; het lijkt verkeerd te zijn. Tenminste; die indruk lijken sommige mensen je te geven. Toch is het ook goed om naar je eigen aandeel te kijken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Buiten de lijntjes denken, brainstormen en beelddenken lukt je steeds beter. Een nieuwe manier om succesvol te zijn? (Bijna) alles wat je aanraakt, verandert momenteel in goud.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Praktisch, efficiënt handelen is op dit moment een uitdaging, maar je weet dat het geen zin heeft om bepaalde klussen voor je uit te schuiven. Nieuwe week, dus een nieuw begin!

VISSEN
20 februari-20 maart

Links en rechts trap je op een paar lange tenen, maar dat heb je pas in de gaten als het al te laat is. Maar: nu je dit weet, kun je daar vandaag bewust op letten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie