Glamour's daghoroscoop: dinsdag 10 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is weer tijd om aan lange termijndoelen te werken, want je kunt weer vooruitgang boeken. Zet voor jezelf de eerste stappen die je moet zetten op papier!

STIER
21 april-20 mei

Je invloed is groter dan je beseft, Stier. Mensen wachten op jouw mening en/of advies. Je mag jezelf best iets sterker neerzetten over dat onderwerp waar je veel van weet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het heeft even geduurd, maar je bent er weer! En hoe! Op je werk kun je nu het verschil maken, maar ook thuis komen je organisatietalenten goed van pas.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent nog steeds in de mood om in jezelf te investeren en daar doe je goed aan als het je zelfvertrouwen op een hoger niveau brengt. Good looks = great feeling.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je zit in een flow en je inzet voor werk/studie is enorm. Als je gedreven bent, is werken geen noodzakelijk kwaad, maar bijna een hobby. Logisch, met zoveel goede vooruitzichten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Misschien ben je vandaag niet helemaal in balans waardoor je vooral jezelf in de weg zit. Weet je wat je dwars zit? Kijk eens heel eerlijk naar de situatie en de rode vlaggen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bruist van energie en power en dat blijft niet onopgemerkt. Kunnen anderen jouw tempo niet bijhouden? Hoeft ook niet; vandaag is bedoeld om voor jezelf te kiezen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als het al geen issue was; de liefde gaat een steeds grotere rol spelen en jouw gedachten dwalen er vaak naar af. Op dit moment geniet je vooral van de magie tussen jullie.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms is het onmogelijk om te bedenken wat je volgende stap moet zijn. In dat geval is het vaak al voldoende om te kijken naar verkeerde beslissingen uit het verleden.

STEENBOK
22 december-20 januari

Let op je woorden, want alles wat je nu hardop uitspreekt of schrijft kan ongunstig voor je uitpakken. Zwijgen is vandaag goud. Hou je gedachten voor jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent nog steeds gefocust op je huis en daar gaat veel tijd en energie in zitten. En geld. Dat laatste kan een gat in je budget slaan. De maand is nog niet op de helf…

VISSEN
20 februari-20 maart

Vertrouw vandaag vooral op dat onderbuikgevoel en laat je niets wijsmaken door wat anderen zeggen. Prima dag om (eindelijk) weer tijd aan een hobby te besteden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie