Glamour's daghoroscoop: woensdag 11 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Spontane acties zijn goed voor de liefde. Verras jezelf en je liefste en doe wat je hart je ingeeft. Eng? Misschien, maar de kick en spanning zijn ook heel fijn.

STIER
21 april-20 mei

Niet alles loopt helemaal volgens planning, maar het heeft geen zin om tegen de stroom in te zwemmen. Hoe sneller jij je kunt neerleggen bij de -tijdelijke- situatie, hoe beter dat is.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een goede voorbereiding is van essentieel belang. Als je een belangrijk gesprek moet voeren, focus je dan op jezelf en blijf kalm. Dan slaag je met vlag en wimpel.

KREEFT
22 juni-22 juli

Werk en privé lopen vandaag door elkaar heen. Dat gebeurt wel vaker, maar vandaag leidt het teveel af. Let op details en dubbelcheck jezelf. Zo voorkom je een domme fout.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je mening verkondigen is prima, maar let op je uitstraling. Vandaag is een voorzichtige houding slimmer dan je zin doordrukken. Zoek naar overeenkomsten tussen jou en anderen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Die kritische, onderzoekende houding werkt vandaag in jouw voordeel. Knoop doorhakken? Je verstand geeft de doorslag en daarmee maak je de juiste keus.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vandaag wordt duidelijk bij wie je terecht kunt als het erop aankomt. Natuurlijk weet je dat wel ongeveer, maar het is superfijn om te merken welke mensen écht bij je horen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Om vooruit te komen, moet je sommige zaken uit het verleden achter je laten. Je sleept bepaalde emoties al te lang met je mee. Tijd om los te laten.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je bent niet verplicht om te doen wat ‘iedereen’ doet en je afwijkende mening is net zo geldig als die van anderen. Verspil geen energie aan zinloze discussies. Sta erboven!

STEENBOK
22 december-20 januari

Mensen kijken tegen je op en juist daarom kunnen jouw woorden de situatie verbeteren of verpesten. Een behoorlijke verantwoordelijkheid, dus wees tactvol in een gevoelige situatie.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Veel mensen staan onder druk en dat zie jij heel goed. Jij bent iemand die naar oplossingen zoekt en jouw positieve instelling zorgt ervoor dat de sfeer verbetert.

VISSEN
20 februari-20 maart

Iets of iemand blijft maar in je gedachten en daar moet je iets mee van jezelf. Toch is het soms heel goed om geduld te hebben en impulsen te beheersen. Vandaag is zo’n dag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie