Zien: Deze acteur speelde Martien Meiland in De TV Kantine

Wat góóóééd!

Martien Meiland TV Kantine
TV Kantine

Gisteren kwam de eerste échte aflevering van De TV Kantine op televisie. We zagen tijdens het programma de familie Meiland voorbij komen, waar ons één acteur wel erg opviel.

Martine Meiland De TV Kantine

Tijdens de aflevering zagen we een wel héél erg goede imitatie van Martien Meiland. Iedereen vroeg zich tijdens de aflevering af wie de acteur is die deze rol op zich had genomen. Pas nadat de aflevering af was gelopen onthulde de persoon in kwestie zich: op de Instagram pagina van RTL 4 werd een filmpje geplaatst waar hij zich in voorstelt.

Zien: Maxime Meiland vlogt een dagje exclusief voor Glamour

Björn de Vries

Het is de 23-jarige Björn de Vries die Martien zo perfect vertolkte. Hij is bekend van het videoplatform TikTok en als Walibi Fright-Night acteur. Misschien herken je hem wel, Björn heeft afgelopen november ook al een filmpje geplaatst op TikTok waar hij Martien Meiland imiteerde, en ging daarmee hartstikke viral.

"Hoi ik ben Björn de Vries, 23 jaar. Je kan me misschien kennen van mijn TikTok filmpjes. En bij dezen wil ik jullie vertellen dat ik Martien heb gepersifleerd in De TV Kantine. Nou vind je het niet fantastisch? Au revoir," zegt Björn op z'n Martiens in het onderstaande filmpje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De TV Kantine

Het is alweer het 11de seizoen van De TV Kantine. Het populaire programma met Carlo Boszhard en Irene Moors is na al deze seizoenen nog steeds een groot succes. Uit het onderzoek van Stichting KijkOnderzoek bleek dat De TV Kantine gisteren op de zesde plek stond met 962.000 duizend kijkers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good