Glamour's daghoroscoop: donderdag 12 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Jezelf aanpassen aan de omstandigheden is op dit moment de beste optie. Verspil geen energie aan zaken die te moeizaam gaan. Daar komen betere momenten voor.

STIER
21 april-20 mei

Je trekt behoorlijk wat aandacht en als je in de mood bent, wind je mensen moeiteloos om je vinger. Toch is het misschien slimmer om niet te hard van stapel te lopen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De gedachte waarmee je vanochtend wakker werd, is de moeite waard om verder uit te werken. Ook kun je op ideeën komen door dingen die je leest, ziet of hoort. Opletten, dus.

KREEFT
22 juni-22 juli

Bij jou lopen de irritaties flink op. Misschien kun je beter uitspreken wat je dwars zit, want het gaat niet vanzelf over. Wel opletten dat je er niet van alles bij haalt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Soms werkt het om je ergens doorheen te bluffen. Misschien moet je dat vandaag maar eens proberen om een beetje beweging te krijgen in een lastige situatie.

MAAGD
24 augustus-22 september

Tel niet alleen je zegeningen, maar doe vandaag ook iets waar jij gelukkig of blij van wordt. Je moet jezelf af en toe flink in de watten leggen. Je hebt het verdiend.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Intuïtief kies je vandaag het juiste en de beslissing die je neemt, is voor dit moment de beste. Ga vandaag eens vroeg naar bed; je knapt er echt van op.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je zit ergens bovenop en je absorbeert ieder bericht erover. Geloof niet alles wat je hoort, want een groot deel is gewoon niet waar. Laat je niet gek maken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hebt er zelden last van, maar ook jij moet er soms aan geloven: jaloezie. Gelukkig ben je ook in staat om deze gevoelens snel de kop in te drukken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Anderen zien misschien niets vreemds, maar jij voelt heel goed dat er spanning hangt tussen jou en iemand anders. Gewapende vrede is vandaag verstandiger dan je hart luchten…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is helemaal niet gek dat je enorm nieuwsgierig bent en graag het naadje van de kous wil weten. Als je een beetje discreet te werk gaat, kun je veel informatie krijgen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Over een bepaalde situatie maak jij je te druk. Je kunt er op dit moment niets aan doen en het is zonde van je energie als je je vastbijt. Vertrouw!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie