Glamour's daghoroscoop: vrijdag 13 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Onthoud dat je momenteel veel dingen intens ervaart. Zowel in positief als negatief opzicht. Je sterke reacties van vandaag, zien er morgen weer heel anders uit.

STIER
21 april-20 mei

Voor de liefde kan dit een mooie dag worden. De aantrekkingskracht tussen jou en de ander is heel sterk. Jullie communiceren via blikken. Woorden zijn eigenlijk niet nodig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het begint al in de ochtend: je zit niet lekker in je vel. Het lastigste is dat je verstand en gevoel niet met elkaar in balans zijn. Heel vermoeiend, al die tegenstrijdigheden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zelfs als je geen kik geeft, geen woord spreekt, lukt het vandaag niet om je gevoelens te verbergen. Dat hoeft ook niet als je bereid bent om jezelf kwestbaar op te stellen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Grote kans dat je absoluut geen zin hebt in drukte of die afspraak die al een tijd gepland staat. Luister naar je gevoel en kies voor jezelf als je daar behoefte aan hebt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een pittige discussie ga je niet uit de weg, maar het is niet zo dat degene die het hardst roept, gelijk heeft. Als er niet wordt geluisterd naar elkaar, heeft praten geen zin.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jaloezie haalt nooit het beste in mensen naar boven. Laat je niet op de kast jagen door het nare gedrag van iemand anders. Sommige personen kun je beter negeren. Geef ze geen aandacht.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het lijkt of je iets uitvecht met iemand anders. Jullie zijn sterk en aan elkaar gewaagd, maar woorden kun je niet meer ongezegd maken. Denk na voor je spreekt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms wordt het geluk in je schoot geworpen. Op de een of andere manier voel je vandaag haarfijn aan wat je wel en niet moet doen. Dat kan zelfs financieel voordeel opleveren.

STEENBOK
22 december-20 januari

De steun of goedkeuring van anderen zorgt ervoor dat een aantal taken veel makkelijker wordt. Bundel je krachten vandaag met die van anderen en bespaar massa’s tijd.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je reageert vandaag iets te scherp, te emotioneel of te fel. Kan gebeuren, maar probeer wat meer afstand van de situatie te nemen als dingen je te veel worden. Even weglopen, is prima.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Als het aan jou ligt, doe je vandaag alleen waar je zin in hebt. Kun je een snipperdag nemen zodat je een plan kunt uitvoeren? Doen! Het is de beste manier om je accu weer op te laden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie