Glamour's daghoroscoop: zaterdag 14 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Natuurlijk kun je naar je verstand luisteren (altijd goed), maar vandaag is je intuïtie zo scherp dat je het eigenlijk niet kunt negeren. Dat gevoel over iets, klopt!

STIER
21 april-20 mei

Tijd voor gezelligheid met vrienden! Als je nog geen afspraak hebt staan, regel dat dan snel. Het belooft een onvergetelijke dag te worden die nog beter wordt met anderen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een perfecte dag om op te ruimen, te sorteren en weg te doen. Of je het nu letterlijk of figuurlijk aanpakt; het geeft rust en ruimte in je hoofd. Precies wat je nodig hebt.

KREEFT
22 juni-22 juli

De dag begint rustig, maar vanaf de namiddag bruis je van energie en bedenk je nog even snel iets leuks. Dart je de gevolgen niet helemaal goed inschat, wordt ook nog duidelijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ben je echt verantwoordelijk voor anderen, of is dat zo gegroeid? Ook jij hebt tijd voor jezelf nodig, Leeuw. Waarom is die dag niet vandaag? Alleen jij kunt hier iets aan doen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Geen probleem dat je weer van mening verandert, maar neem nog even de tijd om alles op een rijtje te zetten. Te snel aan iets nieuws beginnen, is zonde van je tijd, geld en energie.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vertel de waarheid, dan hoef je ook niks vreemds te onthouden. Maar dat wil niet zeggen dat je álles moet delen met anderen. Je privacy is ook belangrijk. Stel je grenzen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er is lang genoeg gepraat en gedacht over veranderingen en het is tijd om de daad bij het woord te voegen. Begin vroeg, dan haal je het maximale uit je dag.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als er iemand overtuigingskracht heeft, ben jij het. En dat talent ga je de komende dagen eens flink inzetten. Hou je niet in; je ideeën kloppen en ze zijn haalbaar. Go for it!

STEENBOK
22 december-20 januari

Sommige mensen maken overal een drama van, maar jij laat je er niet door uit het veld slaan. Uiterlijk, want van binnen raakt het je. En misschien ga je dat hardop uitspreken…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je dan toch een pittige discussie wil voeren, verdwaal dan niet in bijzaken en futiliteiten. Je komt sterker over als je kort en bondig zegt wat je dwars zit. To the point!

VISSEN
20 februari-20 maart

Naar de kapper, de (nagel)salon of sauna: het maakt niet uit wat je voorkeur heeft, als je jezelf vandaag maar eens verwent. Fijn voor je looks, maar vooral voor je gevoel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie