Glamour's daghoroscoop: zondag 15 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Nee, je verspilt geen tijd als je de hele dag luiert en dat ene klusje tóch voor je uitschuift. Doe vandaag eens helemaal níets. Of is dat te veel gevraagd?

STIER
21 april-20 mei

Doe vandaag vooral waar je zelf zin in hebt. Er staat weer een drukke week voor de deur en je bent bovendien nog de afgelopen week aan het verwerken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is belangrijk om je gedachten en gewoontes te veranderen als je niet meer van hetzelfde wil. Wat wil je beslist niet meer ervaren? Dan weet je ook wat je niet meer moet doen…

KREEFT
22 juni-22 juli

Met een drukke week voor de boeg is het een prima dag om je daarop voor te bereiden. Of je nu boodschappen doet of voor een paar dagen kookt: het scheelt straks veel tijd.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als een probleem je maar blijft kwellen, helpt afleiding vandaag beslist. Je moet wel zelf in actie komen en de deur uit gaan, maar je knapt er enorm van op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je bent weer eens te streng voor jezelf en je vergelijkt jezelf te veel met anderen. Niet fijn voor je zelfvertrouwen. Herkenbaar? Buig negatieve gedachten om zodra je het merkt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je lijkt vandaag wat gevoeliger dan gewoonlijk, maar toch weet je niet precies waarom. Misschien heeft het te maken met een opmerking die je niet uit je hoofd krijgt?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Met humor los je veel lastige situaties op, maar vandaag zit je op het randje met een opmerking. Leuk: bewijs dat je voorgevoel het weer eens bij het rechte eind had.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Pluk de dag en doe vandaag waar je zin in hebt. Besteed aandacht aan de liefde. Hoe lang is het geleden dat jullie echt een dag samen hadden?

STEENBOK
22 december-20 januari

Heb je veel zaken in grote lijnen wel onder controle maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Fantaseer je eens los over wat je graag zou doen of willen leren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je kunt vandaag he-le-maal niets met klagers en negatieve mensen. Geen zin om hun klaagzang aan te horen? Het is je goed recht, dus voel je niet verplicht.

VISSEN
20 februari-20 maart

Zeg ja tegen de liefde, tegen samen, tegen de sleur doorbreken, tegen uitwaaien, tegen de deur uit, tegen iets nieuws proberen. Die vermoeidheid verdwijnt dan als sneeuw voor de zon.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie