Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Cartoon, Illustration, Comics, Comic book, Art, Fiction, Fictional character, Games, Animated cartoon,
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Tien van Pentakels

Hoi lieve Ram. Je trekt Pentakels 10. De Heer van Rijkdom. De kaart, vol positieve betekenissen, laat zien dat jij eindeloos rijk bent op het gebied van geld maar ook van geluk in je leven. Je hebt geen enkele reden om je zorgen te maken. Zalig toch?! Maar de kaart waarschuwt je wel dat je niet alleen materie zou moeten najagen. Het belangrijkste in het leven is onzichtbaar voor de ogen. Tijd voor jou om je zegeningen te tellen. Kijk eens goed om je heen en ontdek waarvoor je dankbaar mag zijn! A shout out to live!

Pattern, Design, Ball, Soccer ball, Fiction, Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Stier: Zes van Bekers

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week De Heer van Plezier, Bekers 6. Een heerlijke kaart, die je er nog eens op wijst dat je plezier mag hebben met een open hart. Vandaag mag je al tijd vrij maken voor plezier. Geniet van alles wat het leven jou te bieden heeft. Zie de kaart als een warm bad, vol liefde, veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ga het ervaren! Dit is het moment om in dat bad te springen. Vul het met champagne en rozenblaadjes. Nodig je geliefde uit om de romantiek te delen! Als je de kaarsje aansteekt en er ook nog een lounge muziekje bij opzet, kan jullie avond niet meer stuk.

Cartoon, Illustration, Art, Fiction, Mural, Painting, Fictional character, Street art, Visual arts, Drawing,
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen: Vijf van Staven

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt deze week Staven 5. De staven geven jouw enthousiasme en gedrevenheid aan en de risico's die je bereid bent te nemen om je doelen te bereiken. Sta open voor de uitdagingen die vandaag op je pad komen. Ze kunnen leuk en spannend zijn en het beste uit jezelf halen! Neem zaken luchtig op. Ga voor die hoofdrol in die musical waarover je zo lang stilletjes in je kledingkast geoefend hebt of die andere carrière move. Het gaat je zeker lukken.

Cartoon, Illustration, Fiction, Pole, Fictional character, Art,
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: De Dood

Hoi lieve Kreeft. Je trekt deze tweede week van maart De dood. Een geweldig mooie kaart. Wat zeg je nu? Jazeker, de kaart staat voor transformatie die je bewust gaat kiezen, maar soms kiest het leven voor ons. In het begin denk je: misschien: ‘Oh drama, verschrikkelijk, ik ben ontslagen!’ Maar misschien ga je dan wel dat boek schrijven dat je zo graag wilde, Je wordt op een en ander pad gezet. Laat je niet bedotten door de heftigheid. De Dood brengt heel veel nieuw leven. Wat een vooruitzicht!

Art, Poster, Stained glass, Middle ages, Illustration, Printmaking, Fictional character, Mythology, Glass, Knight,
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: Drie van Staven

Hoi lieve Maagd. Jij trekt Staven 3: Je bent een echt zondagskind! Een superblije kaart! Haal je bikini maar vast uit het stof, want zonnige tijden breken aan. Misschien moet je nog wel even iets meer geduld hebben, maar dan verdwijnen je problemen als sneeuw voor de zon.

Je hebt een lange en moeizame klim de berg op ondernomen, maar nu wordt het tijd om je ‘wandelschoenen’ te verbranden en uit te blazen. Je hebt er alles voor over gehad en nu mag je achterover gaan liggen. Heerlijk genieten van je prachtige toekomst, lieve leeuw. Je hebt het zoooo verdiend!

Musical instrument, Folk instrument, Indian musical instruments,
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Drie van Zwaarden

Hoi lieve Maagd. Jij trekt Zwaarden 3. Niet schrikken hoor! Het is geen mooi gezicht maar deze kaart staat voor een metafoor. Het schreeuwt je toe: Ga met je hart communiceren. Je mag je gevoelens serieus nemen en best even verdrietig zijn. Luister naar je hart. Kijk naar je emoties en wees vooral heel erg lief voor jezelf. Je mag een dag onder je dekbed duiken, je misselijk etend in de Engelse drop en een familiepak zakdoekjes volsnotterend. Maar onthoud: Na regen komt altijd zonneschijn en dan mag je weer op je blote voeten dansend door de straten.

Organ, Illustration, Cello, Art,
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Ridder van Pentakels

Hoi lieve Weegschaal. Je trekt de Ridder van Pentakles. Deze ridder heeft totaal geen haast, want hij weet dat wat hij zaait hij ook zal oogsten. Hij wil de zaken altijd graag organisch en rustig laten groeien, precies op de manier waarop dat zou moeten gaan. Zorg dat je planning en structuur optimaal zijn, dan kun je de tweede week, s’ avonds languit in je wollige gestreepte tijger onesie luieren op de bank met een supertevreden gevoel. Tijd voor jezelf. Na gedane arbeid is het goed rusten, is dan wel een oud Holland spreekwoord maar nog steeds actueel.

Poster, Fictional character, Art, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Vijf van Pentakels

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt in deze week De Heer van Zorgen, Pentakels 5. Bummer! Nog meer zorgen?! Er zal altijd wel iets blijven om zorgen over te maken. Kan ik de huur volgende maand nog wel betalen? Gaat mijn geliefde soms vreemd? Wordt mijn tijdelijke contract wel verlengd? En als het mis gaat, wat dan? Wat DAN? WAT DAN?! Je kunt jezelf zo gemakkelijk vastdraaien in je zorgen. Tijd voor verandering, dus. Geef die constante babbelaar in je hoofd een snipperdag, laat de boel de boel, pak de trein naar het strand of bezoek die grappige eendjes in het plaatselijke stadspark! En geniet!

Stained glass, Glass, Art, Window, Illustration, Modern art, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: De Dwaas

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt De Dwaas, dat betekent in de tarot niet dat je dom bent, maar dat je heerlijk onbevangen aan een nieuw avontuur gaat beginnen. Je bent klaar om al het oude achter je te laten en helemaal opnieuw te beginnen. En dat kan op allerlei verschillende vlakken zijn zoals een relatie, werk, liefde of zelfs verhuizen. En als je echt een PUUR sang Dwaas hebt getrokken, kan alles ook nog eens tegelijk veranderen. In ieder geval heel veel plezier met je nieuwe leven. Whoop, whoop!

Cartoon, Poster, Vintage advertisement, Illustration, Fictional character, Clip art, Coloring book, Art,
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: De Magiër

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week De Magiër, jouw eigen tovenaar van Oz. Ik zeg: Magic! Deze Hans Klok in pocketformaat laat je zien dat jij alles kunt “toveren” wat jij maar wilt. Wat wil je? Een leuke baan, een romantische liefde of die scooter waarvoor je al zolang aan het sparen bent en elke ochtend heel vroeg een krantenwijk loopt? Je bent de zendmast

tussen hemel en aarde. Probeer het maar eens. Haal je toverstaf onder je bed vandaag en je wensenlijstje uit het stof. Gooi je wensen met een blij gevoel en een extra sparkle het Universum in. Rock it! De wereld ligt voor je open.

Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Waterman: Ridder van Staven

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week Ridder van Staven. Deze heer steekt je een hart onder de riem. Heb jij moeite om zaken af te ronden? Je beloften na te komen? Als jij je niet laat afleiden en vol passie en hartstocht je werk doet, bereik je fluitend je doel. Je bent immers heel betrouwbaar en komt altijd je verplichtingen na. En je houdt zeeën van tijd over voor je andere passies. Pak de reisgids er maar bij en plan je volgende reis naar de zon. Wat wordt het? Gran Canaria of Bali? Je mag in ieder geval alvast op de bank plaatjes kijken met je zonnebril op!

Cartoon, Fictional character, Illustration, Art, Fiction,
Tarot Stap voor Stap

Vissen: Acht van Staven

Hoi lieve Vissen. Je trekt een verrassende kaart: De Staven 8. Er hangt van alles in de lucht. Bereid je maar voor. Dat belooft wat! Op dit moment gebeuren er dingen die invloed hebben op jouw leven. Je kunt erop wachten want geweldige nieuws, die zalige vakantie dienen zich aan of die liefdespijlen komen richting jouw hart vliegen. Voor nu geen uitstel meer, ajb! Er staan fantastische veranderingen voor jouw deur. Het kan deze week weleens heel erg snel gaan allemaal. Dus gooi die rode loper uit, trek je galajurk aan en zet de champagne maar vast koud.

Line, Parallel,
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie