Estafette vlog: een dag uit het leven van Kae Sutherland

"Ik vind het echt super ongemakkelijk"

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende mensen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: Kae Sutherland.

24 uur met Kae Sutherland

In deze estafette vlog zien we Kae Sutherland samen met haar dochtertje Loua. Het is de eerste keer voor Kae dat ze aan het vloggen is en ze geeft aan het super ongemakkelijk te vinden. "Ik wil alvast sorry zeggen voor deze awkward beelden", "maar oké, eens moet de eerste keer zijn", vertelt Kae aan het begin van haar vlog.

Ze start haar dag met een kopje koffie bij het restaurant Bam Boa nadat ze haar dochtertje Loua naar de crèche heeft gebracht, om daar alvast wat werk te doen. De rest van de dag heeft ze afspraken gepland staan waar ze ons mee naartoe neemt. We zien haar lieve dochtertje Loua halverwege de vlog ook verschijnen wanneer Kae haar heeft opgehaald en ze samen een hapje gaan eten in het restaurant.

Wie is Kae Sutherland?

Kae Sutherland (25) is een Nederlands influencer die haar leven voornamelijk deelt via Instagram. Ze heeft op jonge leeftijd al heel wat bedrijfjes op haar naam staan. Ze is eigenaresse van onder andere haar sieradenmerk 4 Ever With Everyone, social media agency Asociaal Media en heeft samen met haar vriend en schoonbroertje restaurant Bam Boa opgericht. De influencer is sinds 2018 moeder van dochtertje Loua en geniet enorm van het moederschap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good