Glamour's daghoroscoop: maandag 16 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Maak dingen niet groter dan ze zijn en wees voorzichtig met je woorden. De kans dat je ongelijk hebt, is vandaag niet uitgesloten. Eerst bewijs, dan praten.

STIER
21 april-20 mei

Laat anderen maar moeilijk doen en blijf zelf op de achtergrond. Het kost je te veel energie om je met zaken te bemoeien waarin je geen interesse hebt. Verstandig!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Weet je zeker dat je iets een nieuwe kans geeft? Ben je ervan overtuigd dat het nu wel een succes wordt? Voorzichtig en sla de goede raad van anderen niet in de wind…

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je de juiste toon weet te vinden, kom je vandaag een stuk verder. Een leugentje om bestwil is in sommige situaties begrijpelijk. Je maakt er immers geen gewoonte van.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Geloof niet alles wat je hoort en laat je ook niet gek maken door alle meningen van anderen. De meeste dingen uit ‘de wandelgangen’ zijn zwaar overdreven.

MAAGD
24 augustus-22 september

Net nu je denkt dat alles duidelijk is, slaat de twijfel weer toe. Hoe verwarrend het allemaal ook is; waarom zou het deze keer anders gaan? Wees realistisch, Maagd.

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Je laat het achterste van je tong niet zien en je bent behoorlijk gesloten over een persoonlijke kwestie. Natuurlijk is dat je goed recht, maar er is iemand die je helemaal kunt vertrouwen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een afwachtende houding is op dit moment het beste. Belangrijk is dat je vertrouwen houdt en positief blijft. Sluit je af voor de negativiteit om je heen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Met een praktische instelling bereik je vandaag veel. Ga je eigen gang, concentreer je op je werk, werk hard en wees aan het eind van de dag supertevreden met de resultaten.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als dingen nu niet duidelijk zijn, wil dat niet zeggen dat het zo blijft. Er is altijd beweging en achter de schermen begint er al iets nieuws te ontstaan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Al die ideeën, dromen en voorgevoelens van de laatste tijd zijn helemaal niet gek als je dacht. Hoe beter je naar je gevoel luistert, hoe sneller je antwoord krijgt op je vragen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Dingen afsluiten is niet altijd makkelijk, maar vaak is er geen andere optie. Als het contact tussen jou en iemand anders niet meer goed voelt, is het misschien tijd om los te laten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie