Glamour's daghoroscoop: dinsdag 17 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je werk is altijd belangrijk voor je, maar vandaag draait het bijna nergens anders om. Het voelt alsof je reputatie op het spel staat en jij zet je daar extra hard voor in.

STIER
21 april-20 mei

Misschien heb je zin om te reizen, maar is dat niet mogelijk. Toch kun je je horizon op een heleboel andere manieren verbreden. Verdiep je eens in de mogelijkheden.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Schulden inlossen kun je letterlijk nemen, maar ook figuurlijk. Iedere actie heeft een gevolg en daar word je nu mee geconfronteerd. Leerzaam is het beslist!

KREEFT
22 juni-22 juli

Vandaag draait het om samenwerking, collegialiteit en je professionaliteit. Ben je een teamplayer? Dan zul je minder moeite hebben met de eisen die aan je worden gesteld.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt het vandaag zo druk, dat je nauwelijks tijd hebt om aandacht te besteden aan een probleem. En dat is maar goed ook, want de situatie heeft meer tijd nodig.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij hebt vandaag zin om serieus plezier te maken en ook de liefde heeft een serieus (of zelfs officieel tintje.) Je verwachtingen lijken erg hoog en dat is altijd een risico.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je basis, gezin, (t)huis en/of familie staan in het middelpunt van de belangstelling. Zonder structuur verlies je al snel het overzicht. Neem de touwtjes in handen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Iets nieuws leren, is vooral leuk als het onderwerp je boeit. Is dat het geval? Let dan extra goed op, want hier kun je heel lang plezier van hebben.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jij weet natuurlijk heel goed waar je zo hard je best voor doet, maar het is anderen soms niet duidelijk. Iets meer informatie geven, kan geen kwaad.

STEENBOK
22 december-20 januari

Binnenkort gaan er grote veranderingen plaatsvinden en dit is voor jou het moment om alle voorbereidingen nog een keer te controleren. Dat doe je goed, Steenbok!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je lijkt erg in jezelf gekeerd en ‘afwezig.’ Misschien is dat laatste zelfs letterlijk omdat je niet goed in je vel zit. Niet fit? Dan is dát de belangrijkste taak om aan te werken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Zonder vrienden en je sociale contacten zouden sommige dingen een stuk lastiger zijn. De steun, hulp en opbouwende kritiek zorgen ervoor dat je iets perfect onder de knie krijgt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie