Glamour's daghoroscoop: woensdag 18 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Jij laat er vandaag geen misverstand over bestaan dat iets enorm belangrijk voor je is. Je komt zelfs een beetje intimiderend over. Of je daarmee je doel bereikt, kun je je afvragen.

STIER
21 april-20 mei

Enerzijds wil je dingen graag veranderen maar tegelijkertijd hou je het liefst vast aan het veilige en het bekende. Ontspan! Je hoeft niet alles in een keer om te gooien.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je bent momenteel niet in de positie om fundamentele, grote veranderingen aan te brengen in een situatie. Doe je best en wacht tot je kansen verbeteren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Je geduld wordt vandaag flink op de proef gesteld. Laat je niet uit de tent lokken door vervelende mensen/situaties.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hoeft niet te doen of er niks aan de hand is, maar hoe makkelijk het ook klinkt: je lost niets op met piekeren, Leeuw. Zorg gewoon extra goed voor jezelf.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je inzet voor anderen is prima, maar misschien hoop je te veel op begrip, complimenten of een reactie. Doe dingen omdat jij het wil; niet om er iets voor terug te krijgen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Pittige discussies zijn niet erg; als jij en je partner het maar eens zijn over de basis en jullie hetzelfde doel voor ogen hebben. Het is een kwestie van geven en nemen, blijkt weer eens.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er moeten beslissingen worden genomen, knopen worden doorgehakt en dat kan alleen maar als alle feiten op tafel liggen. Kijk vooruit en niet achterom.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je praktische, nuchtere instelling komt bij sommige mensen misschien wat kil over, maar jij neemt geen risico. Soms is het gewoon beter om naar je verstand te luisteren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Oeps, je reageert zo fel en direct dat de toon meteen is gezet en overleg lastig wordt. Het verwijt dat je dingen te veel vanuit jezelf bekijkt, is niet uit de lucht gegrepen…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Laat deze dag maar een beetje over je heenkomen en hou er rekening mee dat je energie/aandacht/interesse tijdelijk wat minder is. Volg je gevoel vandaag.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je vrienden zijn hun gewicht in goud waard, maar dat geldt ook voor je partner. Vandaag word je op je wenken bediend. Zelfs voordat je ze hebt kunnen uitspreken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie