Glamour's daghoroscoop: donderdag 19 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hoe beter de samenwerking, hoe groter de resultaten. Kies niet wat je het liefst doet, maar bedenk wat het beste is voor iedereen. Zo scoor je vandaag flink.

STIER
21 april-20 mei

Plannen moeten niet alleen leuk zijn; ze moeten ook haalbaar zijn. Als plan A niet door kan gaan, wees dan creatief en bedenk plan B. Dat is er namelijk ook.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je dan toch bezig bent om dingen op een rijtje te zetten, vergeet dan vooral niet je financiën en je administratie. Vooruitdenken/ vooruitwerken is een slimme zet.

KREEFT
22 juni-22 juli

Verstand op nul, blik op oneindig en vooral: dingen van je af laten glijden. Als jij je niet alles zo persoonlijk aantrekt, valt er een zware last van je schouders.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hang in there, Leeuw. Veel dingen staan op het punt om te verbeteren. Je kunt je vast voorbereiden door nu een knop om te zetten. Jij weet wel waarover.

MAAGD
24 augustus-22 september

Verstand en gevoel zijn weer eens flink met elkaar aan het strijden. Het zorgt er wel voor dat je zeer bijzondere ideeën krijgt. Niet allemaal haalbaar, maar het zet iets in gang.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Maak je vandaag vooral niet druk om bijzaken en laat je ook niet uit het veld slaan door allerlei berichten. Met een open mind bereik je het meest.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is niet erg als je uit je humeur bent, maar het is wel vervelend als je dat op andere mensen afreageert. Beheers jezelf vandaag en neem jezelf niet zo serieus. Dat scheelt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Iedere dag brengt weer nieuwe kansen om het beter te doen en die kans grijp jij vandaag met beide handen aan. Aan jezelf denken is prima, als je niet overdrijft.

STEENBOK
22 december-20 januari

Zekerheid is voor jou altijd belangrijk, maar op dit moment extra. Geen wonder, want er gebeurt heel veel en jij voelt dat persoonlijk heel sterk. Relativeren, Steenbok!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je gevoelens zijn behoorlijk ingewikkeld, maar vandaag besluit je om er iets aan te doen. Ja, het is een prima idee om alles eens op een rijtje te zetten. Je verdient meer dan je krijgt…

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is een bijzondere dag met bijzondere gesprekken, gevoelens en gebeurtenissen. Als je nieuws hebt om te delen, doe dat dan. Veel mensen leven met je mee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie