Glamour's daghoroscoop: vrijdag 20 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het Ram-seizoen is officieel begonnen en dat betekent voor jou kans om het oude af te sluiten en het nieuwe binnen te laten.

STIER
21 april-20 mei

Eigenlijk zijn de verschillen tussen jou en iemand anders helemaal niet zo groot als jij ze momenteel ervaart. Geef het nog een kans, Stier. Het is de moeite waard.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Hard werken is soms de beste remedie om afleiding te vinden. Je kunt niet onophoudelijk blijven tobben over dat ene onderwerp. Dat lichtpuntje komt als geroepen!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hoeft echt niet alles te bespreken met anderen, maar soms is het fijn om even stoom af te blazen. Dat doe je de laatste tijd nog minder dan gewoonlijk. Waarom eigenlijk?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Maak van je hart geen moordkuil en spreek uit wat je dwars zit. Opgekropte emoties kunnen je ziek, lusteloos en zelfs depressief maken. Tijd om voor jezelf op te komen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een beetje geven en een beetje nemen, werkt altijd. Verliefd of erg onder de indruk van iemand? Je interesse is opgevallen, dus niet nodig om nog meer je best te doen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je geen zin hebt in verplichte ‘gezelligheid’ dan doe je dat toch niet? Je bent niet verplicht om anderen een plezier te doen. Maak er niet teveel woorden aan vuil, maar wees eerlijk.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Voel jij je genegeerd of gepasseerd? Misschien is het goed om je gevoel even opzij te zetten (als dat lukt) en naar de feiten te kijken. Dan zie je ook dat het wel meevalt…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jij kunt momenteel niks met kreten als ‘misschien’, of ‘ergens in de toekomst.’ Je verspilt geen tijd met wachten en je trekt je eigen plan. De beste optie, op dit moment.

STEENBOK
22 december-20 januari

Relativeren maakt dingen zoveel makkelijker. Dat geldt vandaag in het bijzonder voor jezelf. Je doet te moeilijk en je struikelt over je eigen koppigheid. Neem even wat gas terug.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je weet nooit 100% zeker wat de beste beslissing is, maar blijf oplettend en luister naar je gevoel. Dat is vandaag de beste strategie. Geniet van dingen die goed gaan!

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Blijf kalm en bedenk dat veel mensen net zo onzeker zijn als jij. Maak je gevoelens niet groter dan ze zijn. Bundel je krachten met die van anderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie