Glamour's daghoroscoop: zaterdag 21 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Prima dag om een beetje rustig aan te doen en je (vrije) tijd met anderen door te brengen. Een spontaan idee is misschien toch niet zo haalbaar als je dacht.

STIER
21 april-20 mei

De ochtend is druk, maar vanaf de middag wordt de sfeer veel relaxter. Misschien een goed moment om weer eens contact op te nemen met een vriend(in) om bij te praten?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Vandaag krijg je de kans om jezelf te bewijzen. Je gaat sowieso opvallen, maar jij bepaalt of je een goede indruk maakt of jezelf juist van een mindere kant laat zien.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een heerlijke dag om de sleur te doorbreken en erop uit te gaan. Ga naar buiten, naar de zee, verdwaal in een stad, ontdek je eigen omgeving; het geeft je energie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

In je eentje vermaak je je ook wel, maar met anderen is het gewoon veel gezelliger. Dat weet jij als geen ander, maar je plannen (en gevoelens) kunnen tot het laatst veranderen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het heeft even geduurd, maar er kan nu een oplossing komen voor een issue dat je met iemand anders hebt. Verplaats je in de ander; dan zie je wat je kunt doen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het moet wel heel gek lopen als deze dag niet in het teken van de liefde staat. Het enige gevaar is dat je te veel kritiek hebt of dingen te veel naar je hand wil zetten.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een dag die alle kanten op kan vallen, dus als je iets wil, moet je in actie komen. Overdag wordt druk. De avond aan de liefde besteden, is het advies van de sterren.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het liefst zou je je eigen gang gaan, maar er wordt een beroep op je gedaan door anderen. Nee zeggen is niet alleen onmogelijk, maar wordt waarschijnlijk ook niet geaccepteerd.

STEENBOK
22 december-20 januari

Door goed te overleggen, moet het lukken om iets voor elkaar te krijgen. Let op details en reken niet te veel op puur geluk. Hou rekening met het onverwachte

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je kunt nu niks meer veranderen aan een situatie, dus verspil er ook geen energie meer aan. Shoppen? Het lijkt er op dat je precies vindt waarnaar je op zoek was.

VISSEN
20 februari-20 maart

Aan het eind van de dag kun je door vermoeidheid of een vervelende opmerking uit balans raken en emotioneel reageren. Niet alles is wat het lijkt, dus laat gaan!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie