Glamour's daghoroscoop: zondag 22 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Door stil te staan bij die gedachte, dat voorgevoel of die opwelling doe je jezelf een plezier. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat je met bepaalde zaken écht klaar bent.

STIER
21 april-20 mei

Je wist het waarschijnlijk al, maar je staat aan het begin van een periode met nieuwe en zwaardere verantwoordelijkheden. Niet alles is leuk, maar je kunt het!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Studeer je en heb je binnenkort tentamens? Geen paniek! Als je de afgelopen tijd consequent en hard hebt gewerkt, kun je rekenen op een mooie, welverdiend resultaat.

KREEFT
22 juni-22 juli

Goed idee om aan je toekomstplannen te werken. Dat kan om iets groots gaan, maar ook om iets kleins. Tenminste; dat lijkt zo. Voor jou is het allemaal belangrijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hopelijk ben je geen uitslaper, want de ochtend heeft vandaag goud in de mond. Het is misschien de beste tijd van de dag waarop de rest van de dag plezier kunt hebben.

MAAGD
24 augustus-22 september

Er hangt liefde in de lucht en jij kunt je gevoelens niet verbergen. Dat hoeft ook helemaal niet als je zeker weet dat jouw gevoelens beantwoord worden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De sterren zijn er glashelder over: vandaag is bedoeld om rust te nemen en jezelf een beetje te ontzien. Bereid je voor op de drukke week die voor je ligt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Dat woorden consequenties hebben, wordt bewezen. Niet alleen vandaag, maar voor een langere periode. Niks mis met je gedachten herkauwen voor je spreekt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wat voor jou werkt, kan ook gunstig zijn voor anderen. Je bent ervaringsdeskundige en je mening en ideeën zijn goed. Je mag je best (vaker) delen met anderen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent je bewust van een heleboel zaken en je probeert overal rekening mee te houden, maar nu is het moment aangebroken om de daad bij het woord te voegen. Go for it!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Laat je niet te veel beïnvloeden door sombere en negatieve berichten. Je kunt niks aan de situatie veranderen. Wat je wel kunt doen? Keuzes maken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een dag om niet snel te vergeten. Er is zoveel aandacht voor je dat je er haast ongemakkelijk van wordt als je het krijgt van mensen bij wie je niet op je gemak bent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie