Zien: Glamour's nieuwe IGTV-serie 'Good morning Glamour'

Good morning Glamour is de nieuwste Instagramserie van Glamour NL

Hair, Text, Skin, Eyebrow, Beauty, Violet, Hairstyle, Font, Purple, Pink,
Glamour

Vanaf vandaag kun je iedere zaterdagochtend opstaan met onze gloednieuwe IGTV-serie, Good morning Glamour.

Glamour Daily

Begin deze week hebben we onze nieuwste dagelijkse nieuwsbrief Glamour Daily gelanceerd, waar je de komende weken ook nog eens te gekke prijzen mee kunt winnen. Omdat we je óók in het weekend een je dagelijkse dosis Glamour willen geven, lanceren wij met Good morning Glamour een gloednieuw videoconcept op IGTV.

Good morning Glamour

Glamour's hoofdredacteur Anke de Jong staat vanaf nu iedere zaterdagochtend op met een bekende Nederlander, of iemand anders die ze heel erg interessant vindt. Om er een leuk Glamour-sausje overheen te gooien, worden de video's opgenomen bij de gast thuis, om het vervolgens - tijdens het genot van een kopje koffie - over een aantal onderwerpen te hebben die op dit moment trending zijn.

Noor de Groot aka Queen Of Jetlags

In de eerste aflevering trapt Anke af met Queen of Jetlags' Noor de Groot. Ze beginnen allebei de dag het liefste met een kopje koffie, en nemen vervolgens de nieuwtjes van de dag door. Ze hebben het onder andere over reizen, het coronavirus, duurzaamheid en het aanschaffen van vintage kleding.

De serie zal vanaf vandaag iedere zaterdagochtend te zien zijn als IGTV op het Instagram kanaal van Glamour NL (@glamournl).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good