Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Cartoon, Comics, Fiction, Comic book, Illustration, Fictional character, Games, Art,
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Koningin van Staven

Hoi lieve Ram. Je trekt deze derde week van maart de Koningin van Staven. Jij bent die mooie, krachtige vrouw, blakend van zelfvertrouwen. Jij laat je niet in een hoekje duwen! Je bent openhartig en levenslustig. Al deze uitzonderlijke eigenschappen kunnen goed van pas komen deze week, want je hebt nog iets te doen! Ik daag je uit. Doe het nu! Jij kunt het. Steek de armen uit je bevallige mouwen en bewijs aan jezelf dat je niet alleen die prachtige diva bent! Maar ook die stoere chick met pit.

Poster, Prophet, Art, Miniature, History, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Stier: Zeven van Zwaarden

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week de Zwaarden 7. Laat de boel even de boel en sta stil bij hoe jij je voelt. Eerlijkheid is het troefwoord deze week. Wat is er met je aan de hand? Normaal ben je voor de duivel niet bang. Jij redt je uit allerlei vervelende situaties. Dus waar wacht je nu op? Focus je op de taak die op je ligt te wachten. Go go go, kom in de benen en hijs je uit je pyjama. Dit is easy peasy.

Cartoon, Poster, Musical instrument, Fictional character, String instrument,
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen: Koning van Bekers

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt de Bekers Koning. De Koning zit onverstoorbaar op zijn troon. Niets schijnt hem te raken! Hij zet zichzelf meestal op de eerste plaats. Zo zou het voor jou ook moeten zijn. Hij adviseert jou dan ook dat je deze week extra aandacht aan jezelf zou mogen besteden. Durf jouw verlangens onder ogen te zien en wees extra lief voor jezelf. Ga je eigen gang en maak je niet druk over wat anderen daarvan denken. Let it go, let it go!

Art, Prophet, Painting, Illustration, Miniature,
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Vijf van Bekers

Hoi lieve Kreeft. Je trekt deze derde week van maart Bekers Vijf: De Heer van Teleurstelling, Daar zit ik toch echt niet op te wachten, hoor ik je zeggen. Maar kijk eens goed naar jouw verwachtingen? Zijn deze wel realistisch? Zijn anderen in staat hieraan tegemoet te komen? Misschien moet je je verwachtingen bijstellen. Het kan niet altijd zonneschijn zijn, in elk leven moet een beetje regen vallen. En hoe heerlijk is het niet om je een keertje helemaal van top tot teen nat te laten regenen. Thuis te komen en je na een zalige warme douche in droge warme kleding te hijsen. Genieten in het kwadraat.

Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: Koningin van Bekers

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt Bekers Koningin. Deze prachtige vrouw voelt alles aan. Zelfs van tevoren, maar daar gaat ze echt niet mee te koop lopen. Buiten dat jouw planning voor deze derde week van maart tiptop in orde is, voel jij je emotioneel ook supergoed. Andere mensen kijken met ontzag naar je, maar kunnen er niet echt hun vinger opleggen wat er nou met je aan de hand is. Laat ze maar denken, je houdt het gewoon, lekker mysterieus, allemaal voor jezelf. Jij weet precies wat er aan de hand is en je zult nog verbaasd zijn hoe spot on je bent.

Art, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Drie van Pentakels

Hoi lieve Maagd. Jij trekt Pentakels 3: De Heer van Werk. Een positieve kaart, want deze laat je zien dat je met hard werken en concentratie jouw stoutste dromen waar kunt maken. En wie wil dat nou niet? Jouw skills zullen jou winst opleveren in de toekomst. Maar dan moet je je wel volledig focussen op het werk. Wil je een penthouse met een view of een job waarin je je talenten helemaal tot bloei kunt laten komen. Het zit er allemaal voor je in! Nog even verstand op nul en je blik op oneindig!

Stained glass, Art, Glass, Architecture, Illustration, History, Fictional character, Prophet, Visual arts, Window,
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Negen van Bekers

Hoi lieve weegschaal. Je trekt Bekers 9, ook wel Heer van Geluk genoemd. Je bent een ongelofelijke bofkont. Je bent tevreden en hebt rust. Jij straalt en dat blijft niet onopgemerkt door je omgeving. Het is het belangrijk dat je tijd neemt om hiervan optimaal te genieten. Vergeet niet dankbaar te zijn voor wat je allemaal hebt. Wees het zonnetje in je eigen leven en dat van je BFF’s en anderen die je lief zijn. Je zult wonderen maken. Ik beloof het je!

Art, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Acht van Zwaarden

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt in deze week Zwaarden Acht. Wat gaat er allemaal om in je hoofd? Is het wel zo moeilijk als je jezelf vertelt? Wat maak je jezelf wijs? Laat je niet gek maken door die kleine criticus in je hoofd. Deze week mag je hieraan ontsnappen. Probeer eens die machtige adelaar te zijn die van boven af naar jouw situatie kijkt. Voel je zo vrij als een vlinder. Alles is mogelijk in deze wondere wereld. Steek een ganzenveer in je hoed, trekt je stoutste schoenen aan en ga het ontdekken! You go, girl!

Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: Negen van Pentakels

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt Pentakels 9, de Heer van Winst! “Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten” is hier van toepassing. En wel in de positieve zin. Je hebt hard gewerkt om het allemaal de moeite waard te maken. En daar mag je zalig van genieten. Maar doe ook eens iets voor een ander zonder daar iets voor terug te verwacht. Help bijvoorbeeld je oude lieve buurvrouw bij het boodschappen halen of de ramen wassen. Zeg eens eerlijk, daar ga je zelf toch ook van stralen!

Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: Koningin van Zwaarden

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week Koningin van Zwaarden. Je bent moeilijke tijden gekend en daardoor ben je erg wijs geworden. Jij kunt alle problemen het hoofd bieden. Aan leugens heb je een enorme hekel en je laat je ook niet zo makkelijk in het ootje nemen. Jij bent niet bang om een robbertje te vechten om je doel te bereiken. Je gaat recht op je doel af. Dus trek je rood leren bokshandschoenen maar vast aan. Misschien heb je ze nodig.

Cartoon, Art,
Tarot Stap voor Stap

Waterman: Drie van Staven

Hoi lieve waterman. Jij trekt deze week Staven drie: Bof jij even! Nog even geduld, maar dan breken voor jou zonnige tijden aan. Na een lange, moeizame klim berg opwaarts wordt het tijd om ‘je fiets’ aan de wilgen te hangen en languit in de zon te gaan liggen. Je hebt er alles aan gedaan en nu mag je achterover gaan zitten. En alsof dat nog geen feest is, zal het je ook financieel snel beter gaan. Ik zeg: Ga zalig genieten. Je hebt zo het verdiend!

Musical instrument, Folk instrument, Indian musical instruments,
Tarot Stap voor Stap

Vissen: De Dood

Hoi lieve vissen. Je trekt deze derde week van maart De dood. Een geweldig mooie kaart. Dat had je niet gedacht hè? Echt wel! De kaart symboliseert de transformatie die je bewust gaat kiezen en soms kiest het leven voor ons. Je denkt misschien: ‘Oh drama, verschrikkelijk, ik ben ontslagen!’ Maar misschien ga je dan wel dat boek schrijven dat je zo graag wilde, Je wordt op een en ander pad gezet. De Dood brengt nieuw leven. Wat een fantastisch vooruitzicht! Whoop, whoop.

Art, Poster, Stained glass, Middle ages, Illustration, Printmaking, Fictional character, Mythology, Glass, Knight,
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie