Win €250 shopping money van The Little Green Bag

Deze giveaway wil je niet missen!

glamour winactie
Glamour

Het afgelopen jaar heb ik mijn hoofd gebroken over hoe we vanuit Glamour elke dag een geluksmomentje voor jou kunnen creëren. Ik denk dat we het antwoord gevonden hebben in de vorm van een dagelijkse nieuwsbrief: Glamour Daily.

Glamour's giveaway

Van maandag tot en met vrijdag zal een van onze editors haar favoriete artikelen met jou delen, voorzien van een persoonlijke note. Wat viel ons op? Waar moesten we om lachen? Wat zette ons aan het denken? Elke dag heeft een vast thema; van beauty tot money en empowering long reads. Ik hoop dat we je elke dag een lucky moment geven.

Vanaf nu, rond de klok van 08:00 in jouw mailbox. En om Glamour Daily goed af te trappen, maak je de komende weken kans op te gekke prijzen, dus houd de nieuwsbrief goed in de gaten.

Meld je hier aan voor Glamour Daily

Over The Little Green Bag

Webshop The Little Green Bag geeft 1x shoptegoed van €250 weg die je online kunt spenderen. My Little Green Bag heeft te gekke tassen in hun assortiment, van rugzakken tot designer pareltjes van Michael Kors. Dus ben jij nog op zoek naar nieuwe tassen, sieraden en/ of accessoires, , dan ben je bij The Little Green Bag aan het juiste adres. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste modetrends om zo voor jou de perfecte collecties samen te stellen.

Wil je kans maken op deze te gekke prijs, grijp dan gauw je kans en vul hier het winformulier in!

Go, go, go.

Veel liefs,

Anke


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good