Mocro Maffia: Interview met Mandela Wee Wee

Het tweede seizoen van Mocro Maffia is vanaf morgen te bingen op Videoland!

Interview met Mandela Wee Wee van Mocro Maffia
Marc de Groot

Ein-de-lijk is het zover. Morgen gaat het langverwachte tweede seizoen van Mocro Maffia live op Videoland. Door de Corona-crisis eerder dan gepland, voor ons niet snel genoeg. Wat gaat er dit seizoen gebeuren met Muis, Modeshow en Potlood? Glamour mocht de cast EXCLUSIEF fotograferen en interviewen over het nieuwe seizoen. Are you ready?

Mandela Wee Wee (37) is theater-, musical-, film- en tv-acteur. Hij kan alles: dansen, zingen en acteren. En hij heeft ook nog eens een businessopleiding gedaan. Hij is graag veelzijdig, en levert op elk vlak kwaliteit. De toneelacademie-alumnus speelt Romano Tevreden, de onverbiddelijke leider van een cocaïnehandel.

Interview Mandela Wee Wee

Hoe reageren mensen op je als ze je in het echt zien? “Ik word bijna niet herkend. Maar ik had tijdens een taxiritje wel een chauffeur die vroeg wat ik deed, dus ik vertelde dat ik acteur ben. Hij vroeg waar hij mij van zou kunnen kennen. Van Gooische vrouwen en Mocro Maffia, zei ik. Toen deed hij het lampje in de auto aan en zei: ‘Jij bent het! Romano! Gruwelijk! Je bent zo anders, ik had dat niet kunnen denken.’”

Ik vind dat je acteert met je aura. Je hebt nu je met mij praat zo’n compleet andere uitstraling. Ik snap wel dat mensen je niet herkennen. “Ik ben gewoon een lieve guy.”

Geniet je wel stiekem van zo’n slecht personage spelen? “Jazeker, man! Als het goed geschreven is en het een complex menselijk karakter is zoals Romano, dan zijn dat de interessantere rollen, omdat die vaak ver van je af staan. Met sommige keuzes die mijn personage maakt, heb ik best moeite. Zo van: hè, waarom verraadt Romano de man die hem heeft helpen ontsnappen uit de gevangenis? Hoe kan hij dat nou maken?”

Heb je Romano misschien hoger zitten dan hij is? “Serieus! Dat is het. Dan denk ik: ey man, zo kennen we elkaar niet, haha. Hij zit lekker op papier en ik moet dat dan gaan spelen.”

Zien: Glamour spreekt de cast van Mocro Maffia

Verslaving is een groot thema in de serie. Jij doet heel veel verschillende dingen. Ben je verslaafd aan je werk? “Ik doe graag van alles. Dat houdt me geboeid, anders raak ik mijn aandacht kwijt. Ik moet steeds nieuwe prikkels hebben. Ik wil steeds uitgedaagd worden. Pas als je even geen werk hebt, merk je hoe verslavend het is. Ik kan verschillende levens leiden. Er zit in elk personage iets waar ik ook als persoon van kan leren.”

Wat heb je geleerd van Romano? “Ik wist het al, maar dit bracht het dichterbij: de onder- wereld is de schaduwkant van de bovenwereld. Iets uitvergroot en extremer, maar het zijn elkaars tegenhangers. Iemand als Romano zou in de bovenwereld een CEO zijn. In iedereen zit een donkere kant en ik put uit die kant in mezelf om Romano te kunnen spelen.”

Nasrdin staat bekend om zijn enthousiasme voor nieuw Marokkaans-Nederlands talent. Wie zijn volgens jou de grote talenten in jouw community? “Werner Kolf, Yannick Jozefzoon, Emmanuel Boafo, André Dongelmans, Belinda van der Stoep, Joy Wielkens, Daniël Kolf, Fjodor Jozefzoon, Kendrick Etmon, Goua Grovogui, Ayrton Kirchner, Leandro Ceder, Adam Kissequel, Michiel Blankwaardt, Cyriel Guds, Yamill Jones, Samora Bergtop, Jade Olieberg, Rochelle Deekman. Werner heeft in een interview in de Volkskrant heel veel namen genoemd en ik neem dat stokje graag van hem over. Het toffe is: we gunnen het elkaar. We geloven dat er genoeg ruimte is voor iedereen.”

Goed nieuws! Want Glamour komt met een héle speciale, smeuige, sappige Crime Special. Yes! Met verhalen over moord en drama in de modewereld, een confession van een privédetective, een onderzoek naar de fake-designerindustrie en veel en veel meer. Word nu abonnee en ontvang 'm binnenkort op je deurmat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Mocro Maffia