Glamour's daghoroscoop: maandag 23 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Het zou zomaar kunnen dat je vandaag goed nieuws krijgt over je financiën. Je harde werk levert vrucht op. Nu is het zaak om een verstandige investering te doen.

STIER
21 april-20 mei

Je staat er niet alleen voor en de hulp van anderen doet je goed. Het is fijn om van dit team onderdeel uit te maken en dat mag je best duidelijk laten merken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De chaos op je werk verdwijnt niet door hard aan de slag te gaan. Juist nu is het belangrijk om op details te letten en sommige dingen beter te controleren en te organiseren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een deel van de druk die je ervaart, valt weg. Een hele opluchting, maar er moet nog veel gebeuren en veranderen. Zoek vandaag eens naar een creatieve oplossing.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Volg je gevoel, blijf kalm en verlies je vertrouwen niet. Dat is vandaag het allerbelangrijkst. Het is een dag om rustiger aan te doen en aan je gezondheid te werken.

MAAGD
24 augustus-22 september

De manier waarop je met anderen samenwerkt heeft een sterke invloed op de sfeer. Iets voor anderen doen is altijd goed maar wordt vandaag nog meer op prijs gesteld.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Veranderingen aanbrengen in je leefpatroon? Het hoeft allemaal niet zo drastisch en moeilijk. Het gaat erom dat je ze langere tijd kunt volhouden. Zo kom je er ook wel.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

De hulp of aanwezigheid van een derde persoon heeft een gunstige invloed op de sfeer tussen jou en iemand anders. Luister naar het advies; je hebt er echt iets aan.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Anderen kunnen vandaag helpen bij zakelijke transacties, inkomen of het vinden van meer werk. Je kunt veel leren van iemand met veel ervaring.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het lijkt alsof je alles onder controle hebt, maar soms twijfel je veel te veel aan jezelf. Alle begin is moeilijk, maar echt; dat nieuwe project gaat je lukken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hoeft niet bang te zijn dat andere mensen je tegenwerken. Trek je niet terug, sluit je niet af maar zie het als een kans om dingen anders en beter aan te pakken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er is eigenlijk niks aan de hand, maar bij jou slaat de twijfel ineens hard toe. Laat je niet leiden door je angsten en onzekerheden, Vissen. Deze stress kun je er niet bij hebben.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie