Glamour's daghoroscoop: dinsdag 24 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De nieuwe maan in van vandaag is een uitnodiging om een nieuw begin te maken. Grijp niet alleen kansen aan, maar neem vooral zelf het initiatief. Dat loont.

STIER
21 april-20 mei

Wees een beetje voorzichtig en wuif dat voorgevoel vooral niet weg. Om over je financiën een goed besluit te nemen, heb je meer tijd en informatie nodig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Die nieuwe vrienden of kennissen zijn leuk genoeg om beter te leren kennen. Je sociale kring vergroten kan geen kwaad. Investeer in mensen. Niet in dingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Werk en carrière krijgen door de nieuwe maan een impuls. De komende weken krijg jij het niet alleen heel druk, maar krijg je ook de kans om een uitstekende indruk te maken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Tijd om de sleur te doorbreken en naar meer inspiratie te zoeken. Dat heb je nu zo hard nodig! Dat nieuwe idee is het waard om verder uit te werken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een uitstekend moment om je aandacht naar binnen te richten en wat ‘soulsearching’ te doen. Laat oude meningen en overtuigingen los. Ze passen misschien niet meer bij je.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De nieuwe maan staat in het astrologische huis van relaties en samenwerking en dat is dus ook waar je nu de meeste winst kunt behalen. Ja, er hangt liefde in de lucht!

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een nieuw leefpatroon doet je goed. Maar: zoals je niet dik wordt van één dag snaaien, word je ook niet slank van één dag gezond eten. Het is een kwestie van keuzes maken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Lekker, de nieuwe maan. Je wordt uitgenodigd om je de komende tijd te storten op dingen die je voor je plezier doet. Maak tijd en ruimte voor je hobby’s!

STEENBOK
22 december-20 januari

Hoe graag je sommige dingen ook wil negeren, het is nu juist de bedoeling om aandacht te geven aan die emoties die door je heen razen. Ze zijn er niet voor niets!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je communicatieve vaardigheden krijgen (of verdienen) meer aandacht. Ook fijn als je de komende tijd je administratie en financiën op orde brengt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wees realistisch en maak een plan. Als je dat plan hebt, hou je er dan aan en verzin geen verzachtende omstandigheden. Zo lukt het je om je doelen te halen. Beloofd!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie