Glamour's daghoroscoop: woensdag 25 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je te hard, bot of te agressief bent, komt dat uiteindelijk als een boemerang bij je terug. Hoe lastig het ook is: je zelfbeheersing is vandaag erg belangrijk.

STIER
21 april-20 mei

Je loopt een beetje met je ziel onder je arm en je bent enorm onrustig. Het gaat niet over door stil te zitten; beweging daarentegen is een fijne uitlaatklep.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is soms heel goed om naar anderen te kijken hoe zij omgaan met bepaalde zaken. Pik er de dingen uit die jou van pas komen en geef er je eigen twist aan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Er liggen aardig wat nieuwe taken op je bord. Dat is niet het probleem, maar alles moet zo snel. Helaas, dat is niet anders. Concentreer je vandaag zo goed mogelijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Prima dat je dingen anders wil doen, maar grote veranderingen hebben meestal meer tijd nodig. Je geduld is vandaag niet sterk. Val niet uit tegen de verkeerde personen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe een situatie zo ver is gekomen. Je kunt aan het verleden niets veranderen, maar je kunt voor de toekomst wel andere beslissingen nemen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Zo! Iemand maakt diepe indruk op je en je kunt je zelfs een beetje overweldigd voelen door deze enorme persoonlijkheid. Geen wonder dat je even niet uit je woorden komt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Moe? Uitgeput of weinig energie? Misschien verdeel je je energie niet goed of verspil je het aan de verkeerde zaken. Alleen jij kunt je koers veranderen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Er zijn van die dagen dat alles mee zit. Je humeur is geweldig en je laat je zelfs niet uit balans brengen door negatieve mensen en een uitdagende situatie. Well done!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je lijkt je ergens zorgen over te maken. Begrijpelijk, want alle begin is moeilijk. Als de basis goed is, moet het lukken. Probeer wat meer vertrouwen te hebben.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een prima dag om die mail te beantwoorden, dat telefoongesprek te voeren, die afspraak te maken. Het zorgt ervoor dat zaken (weer) in beweging komen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Kijk naar wat je hebt en niet naar wat ontbreekt. Je wordt bloednerveus als je jouw situatie continue vergelijkt met die van anderen. Tel je zegeningen!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie