Glamour's daghoroscoop: donderdag 26 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het kan geen kwaad om eerst even te kijken hoe een situatie zich ontwikkelt. Je kunt altijd nog in actie komen als het moet. Loop niet te hard van stapel.

STIER
21 april-20 mei

Gebruik de eerste helft van de dag om zaken af te ronden en op te ruimen. Halverwege de middag krijg je meer energie en kun je met frisse moed opnieuw beginnen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Misschien reken je iets te veel op anderen, Tweelingen. Het is fijn als mensen je willen helpen, maar sommige dingen moet je echt in je eentje opknappen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is spannend, maar wees gerust: waar jij je nu zo druk over maakt, loopt waarschijnlijk met een sisser af. En trouwens; als het niet perfect is, is dat ook geen ramp.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Of dat grote plan haalbaar is, wordt vandaag niet duidelijk, maar laat je vooral niet tegenhouden. Het is juist de bedoeling om vol te houden en door te zetten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Ook al is een situatie nog zo ingewikkeld of moeilijk; er is altijd een lichtpuntje. Je moet er alleen wel voor openstaan. Neem jezelf voor om daar vandaag mee aan de slag te gaan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het gedrag van iemand anders brengt je van je stuk, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig. Waarschijnlijk is er niks om je zorgen over te maken, dus ga niet piekeren.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jezelf met anderen vergelijken is meestal niet verstandig, maar een positief rolmodel kun je nu wel gebruiken. Alles is geoorloofd als je daardoor gesterkt wordt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Slim om je af te vragen of je manieren kunt bedenken om geld te verdienen. Spullen die jij niet meer wilt of kunt gebruiken, kunnen best nog aardig wat opleveren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ja, je voelt het goed aan; vandaag is bedoeld om (meer) tijd aan jezelf te besteden. Laat jezelf een lekker vertroetelen. Een nieuwe look voelt heerlijk.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is lief dat je zoveel rekening houdt met anderen, maar wees eens eerlijk; krijg je er voldoende voor terug? Alleen jij kunt hier antwoord op geven en er iets aan doen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Nou, tijd om die ideeën eens te toetsen door ze te bespreken met anderen. Is dat nog te vroeg? Zet het dan eerst voor jezelf op papier; dan zie je wat er nog ontbreekt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie