Glamour's daghoroscoop: zaterdag 28 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je laat je geld vandaag weer eens ouderwets hard rollen. Misschien niet goed voor je saldo, maar o zo fijn voor je gevoel. Geluk is vandaag gewoon te koop.

STIER
21 april-20 mei

Je voelt je sterk betrokken bij een (nieuwe) situatie en het liefst zou je in actie komen. Wacht. Waarom doe je dat niet gewoon? Volg je hart; dat is de beste keus.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je fantasie slaat vandaag op hol, maar dat hoeft helemaal niet verkeerd uit te pakken. Zolang je maar niet te veel betekenis zoekt achter het gedrag of de woorden anderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

In sommige situaties is het zinvol om achterom te kijken. Bijvoorbeeld als je blij wordt van herinneringen. Dit zijn momenten om van te genieten en te delen met anderen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Geloof jij in jezelf en waar je mee bezig bent? Dat is op dit moment het belangrijkst. Probeer niet eens om mensen te overtuigen van jouw mening. Het is zinloos.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je talenten komen vandaag goed uit de verf. Ben je iets nieuws aan het leren? Kijk gerust de kunst af van anderen. Dat scheelt jou een hoop fouten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Hou er maar rekening mee dat er vandaag een beroep op je wordt gedaan. Als je er geen zin/tijd voor hebt, maar het moeilijk vindt om nee te zeggen, kun je je vast voorbereiden.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het valt niet mee om vandaag de juiste toon te vinden als je te hard je best doet óf juist te weinig rekening houdt met anderen. Balans is het toverwoord!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

In jezelf investeren is fun. Niet alleen omdat je blij wordt van mooie dingen, maar ook omdat je zelfvertrouwen een boost krijgt. Kwaliteit kost nu eenmaal veel, maar is het waard.

STEENBOK
22 december-20 januari

Laat je ompraten of verleiden om de sleur te doorbreken en te ontspannen. Dit is geen dag om te werken, maar om te genieten. Je liefste ziet dat goed: het is tijd voor jullie samen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ineens zie je het: je huis heeft behoefte aan een restyling, planten, een nieuw kleurtje enzovoort. Kan kloppen, maar je omgeving eerst grondig opruimen, is stap één.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wow, soms werken positieve gedachten razendsnel en dat merk je vandaag beslist. Wees royaal met complimenten, belangstelling en vriendelijkheid. Daar scoor je hoog mee.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie