Glamour's daghoroscoop: zondag 29 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Let op je woorden. Let op je houding. Als je mening een positieve invloed op de sfeer heeft, geef die dan. Het is zonde van je energie om ‘m te verspillen aan verkeerde zaken.

STIER
21 april-20 mei

Toekomstplannen maken, over vakantie nadenken en gewoon uitzoeken wat er allemaal mogelijk is en binnen je budget past. Je hóeft geen knoop door te hakken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zo, het hoge woord komt eruit en je zegt wat je dwars zit. Het is goed om je grenzen aan te geven. Achteraf bekeken, had je dat wel eerder mogen doen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Intuïtief zit je op het juiste spoor, maar anderen zijn misschien nog niet zo ver om dat toe te geven. Dat verandert zodra je bewijs op tafel kunt leggen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De ochtend is heerlijk om samen met je liefste door te brengen, terwijl je in de middag weer een hoop plezier kunt beleven met vrienden. Vandaag kun je álles krijgen!

MAAGD
24 augustus-22 september

Ongetwijfeld heb je gelijk, dat is het probleem niet. Het probleem is dat de ander ook gelijk heeft en dat het zonde is om daar zo’n strijd over te voeren.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Of het nu een drukke familiedag wordt of een rustig dagje thuis; het kan enorm gezellig worden. Nee, je hoeft inderdaad niet te praten over dat ene onderwerp. Groot gelijk!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Soms hebben jij en je partner weinig woorden nodig om elkaar iets duidelijk te maken en elkaar te verstaan. Dit is een mooie dag om met z’n tweeën door te brengen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je inzet en belangstelling voor iemand anders zijn hartstikke lief en goedbedoeld, maar je intenties komen misschien niet duidelijk over. Een beetje aandringen kan geen kwaad.

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms doe je zo ongelooflijk hard je best om alle ballen in de lucht te houden, dat je er doodmoe van wordt. Je lijkt nog niet bereid om de lat iets lager te leggen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Vanochtend vroeg krijg je een idee of ingeving waarmee je iets kunt. Wuif het niet weg, maar geef het een kans. De nieuwe situatie vraagt om een nieuwe aanpak.

VISSEN
20 februari-20 maart

Zenuwen spelen je parten met door te piekeren, maak je het alleen maar erger. Kortom: tijd voor afleiding en een uitlaatklep. Praten lost je problemen niet op, maar wel de spanning.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie