Love Island's Sha en haar zusje Shayna spelen Glamour's 'The Family Quiz'

"Wie van ons de grootste flirt is? Wij allebei!"

In Glamour’s videoserie ‘The Family Quiz,’ beantwoorden bekende Nederlanders vragen met en over hun broer of zus. Denk aan vragen als: wat is het gênantste wat je broer ooit heeft gedaan? Op wie had je zus vroeger een celebrity crush? En waarin verschillen jullie eigenlijk het meest? Dit keer is het de beurt aan Love Island's Sha en haar zusje Shayna.

Sha en Shayna Senior

Je kent Sha (27) waarschijnlijk van haar deelname aan de Nederlandse Love Island, waar ze in het tweede seizoen te zien was. Ze is op dit moment studente psychologie en werkt daarnaast ook nog eens als model. The Family Quiz speelt ze samen met haar zusje Shayna (20), die ook als model aan het werk is.

The Family Quiz

In deze aflevering van The Family Quiz vragen de twee zussen elkaar het hemd van het lijf. Ondanks het leeftijdsverschil van 7 jaar tussen de zusjes, geven ze aan nu een enorm goede band met elkaar te hebben. Vroeger ervoeren ze dit iets anders, vertellen ze.

Verder beantwoorden ze de meest uiteenlopende vragen: wat is de leukste herinnering die ze samen hebben? Wat is het ergste wat ze elkaar ooit hebben geflikt? Wat is het meest gênante wat je zus als kind deed? En nog véél meer. Ben je benieuwd naar de antwoorden van de twee zussen? Check dan de nieuwste aflevering van The Family Quiz hierboven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good