Zien: Glamour spreekt exclusief de cast van Mocro Maffia

'Als je een andere rol zou mogen kiezen, wie zou je dan willen zijn?'

Het tweede seizoen van hitserie Mocro Maffia is nu te bingen op Videoland. Potlood, Muis, Nadira... Glamour zet alle acteurs in de spotlights.

Glamour spreekt met de cast van Mocro Maffia

We spraken acteurs Mandela Wee Wee (Romano), Bilal Wahib (Mo de Show), Walid Benmbarek (Adil), Nasrdin Dchar (Potlood), Nora El Koussour (Nadira) en Oussama Ahammoud (Muis) - exclusief om meer over ze te weten te komen. De acteurs zijn natuurlijk anders dan hun fictieve tegenhangers, maar er is wel heel duidelijk één overeenkomst: ze zijn net familie.

Hoe beschrijft de cast zelf hun rol in Mocro Maffia in één woord? En als ze een andere rol zouden mogen kiezen, wie zouden ze dan willen zijn? Wie is het grappigst van de cast? Ben je team Paus of toch team Romano? Wat is de beste film die ze ooit hebben gezien? En wie is hun celebrity crush? Ben je benieuwd naar de antwoorden die de cast gaf op deze vragen? Check dan snel de video van Mocro Maffia hierboven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Mocro Maffia